pozz pedjos....super tema i slike de mi reci (ako nisam gde promasio), zasto nema nigdje crvenog mesa (dal ga konzumiras, il zbog cega ne - jel ukus il nesto drugo..?)pozz..
i mene interesuje zasto ne junetina???jel zbog masti il sta vec...
70-85g proteina u obroku, fascinantno Nekad se ja zanesem pa pojedem 300-400gr belog za obrok, to nije oke a?
Citat: nodlocnost Jul 30, 2012, 04:27:46 pre podne70-85g proteina u obroku, fascinantno Nekad se ja zanesem pa pojedem 300-400gr belog za obrok, to nije oke a? a sto nijeto je sve ok
Pa mislio sam da necu iskoristiti sve te proteine posto sam citao negde, a i ovde kako ima odredjen broj proteina koji moze da se svari po obroku, ali sto bi ti onda unosio toliko, da nije tako i sada mi je taj mit resen.
CitatPa mislio sam da necu iskoristiti sve te proteine posto sam citao negde, a i ovde kako ima odredjen broj proteina koji moze da se svari po obroku, ali sto bi ti onda unosio toliko, da nije tako i sada mi je taj mit resen.pa nisi dobro mislio samo iz razloga sto nisi uzeo za ciljniecu da sam ja od tebe tezi z aneznam koliko kg i to cistih misca koji trose vise fuela nego obican covek sa 100ak kg i nisi uzeo za cinjenicu da koristeim i neke druge stvari koje tu celu pricu lepo rasporedjuju po telu itd itd itd..ako me razumes