necu da gresim dusu ako nisam u pravu XD al bio je jedan sampion balkana koji je imao ovakve izjave....i specijalne sheme uzimanja kreatina i slicno
Citat: Egzodija Februar 16, 2012, 02:02:37 posle podne ali da nisu plava srca(Dianabol) ne prijaju miimas Anabol..
ali da nisu plava srca(Dianabol) ne prijaju mi
Citat: damirjam Februar 16, 2012, 02:14:53 posle podneCitat: Egzodija Februar 16, 2012, 02:02:37 posle podne ali da nisu plava srca(Dianabol) ne prijaju miimas Anabol..A koja je ralika između ta 2...? Nije šija nego vrat...jedno te isto brate (methandrostenolone)
ok je,s tim sto je 250mg deke mozda malo,sad licna sugestija da osim ako nisi sportista i nemas bas ciljano nesto zbog cega uzimas deku,bolja opcija bi ti bio boldenon za drugu kuru jer je mnogo laksi za oporavak i kontrolu a dobri efekti su tu.
Citat: TeH FiLiP Februar 16, 2012, 11:06:17 posle podneok je,s tim sto je 250mg deke mozda malo,sad licna sugestija da osim ako nisi sportista i nemas bas ciljano nesto zbog cega uzimas deku,bolja opcija bi ti bio boldenon za drugu kuru jer je mnogo laksi za oporavak i kontrolu a dobri efekti su tu.Meni licno mg za mg vise odgovara deka u odnosu na bold. Evo sedma ned sam off jos nisam imao nikakvih problema, jedino ako sad ne krene nesto nizbrdo. Opet naglasavam meni licno
Citao sam neke studije da oporavak od deke traje i do 6 meseci,
Rotiraj hidrate, rotiraj vezbe, sad i hemiju... zavrte mi se sve