Plazmo, nisam zeleo tamo na onom forumu da ti previse odgovaram, ali ovde me bas vuces za jezik.
Za tvoje dobro ti kazem, jos jednom samo zbog tebe i za tvoje dobro:
Shvati kako hoces, ali Timberwolf je dakako na hemiji, svidelo se to tebi ili ne. Cak i pojedini profesionalci ijzavljuju gluposti tipa da koriste samo suplemente i to od jedne firme - npr. plazme. Razmisli zasto. - Zbog reklame.
Timberwolf naposletku ima dosta vise mase od tebe, pa moze da balansira sa kalorijama, tj. sa malim unosom UH i osrednjim unosom proteina. Jer je i sam rekao da ga masa i takmicenja ne interesuju, vec je covek maneken i normalno je da mora da ima takav izgled koji je inace fenomenalan.
Video si i slike sa mora, i verovatno si primetio da na njima nije tako ekstra definisan kao na drugim slikama. To dokazuje da cak ni on sa tom odlicnom genetikom koja mu je naklonjena ne moze NON STOP da bude eksta definisan, i isaran venama, kao sto to ne moze ni jedan covek. Svi imaju faze, kada su u takozvanoj masi, i kasnije kada se definisu. Kod enkog te faze traju godinama, kod nekog par meseci.
Zasto ti ovo pricam. Zato sto ti mislis da si na pravom putu da budes kao on. Ne kazem da nisi, zato sto i ti imas sve predispozicije jednog ektomorfa. Znaci veoma nizak BF, veoma dobra definicija.... ali..... GDE JE MASA BRE COVECE. Timberwolf je sigurno ranije u pocetku unosio vise UH i bio na kakvoj takvoj masi dok nije izgradio svoju muskulaturu.
I tamo i ovde su ti par ljudi rekli da odradis masu, a ti nikog ne slusas i mislis da ces postici to ako unosis (ne secam se tacko) 1000 cal dnevno. E pa nece moci bato. Ako mi ne verujes, vidimo se za par godina, pa ako imas hrabrosi postavi ponovo svoje slike. Veruj mi da neces da se pomaknes ni milimetar od ovoga kakav si sad.
Stoga, batali se gluposti i drzi se proverenih stvari - prvo masa, pa se posle rezi koliko god hoces (kada imas sta da izrezes).
Usotalom, kako god hoces, sve ovo sam ti napisao dobronamerno (jos jednom ponavljam). Tvoje telo, tvoja volja, tvoje slepo verovanje svakome....