Ok, ako je tako X-rated bravo, samo nastavi i bit ce rezultata ako mu toliko vjerujes ( a i imas razlog jer covjek je postigao ideal). Ovo za masu je glupost slazem se sa Sasadimom i ono sto si napisa za ljude iznad 15% Bf da ih ne priznajes, isto tako bi ja tebi mogao rec nesto vezano uz tebe ali naravno da necu, jer nije moj stil a i nemam razlog da se svadjam, a opet cu ti napomenut, zar je svima motiv i cilj bit oderan do kosti?! Ok, svaka čast ljudima koji to mogu, koji se toliko odriču i spartanski žive, ali zasigurno ja sam zadovoljan sa svojih 16% BF na 120kg tezine i 23 godine zivota i jos sam NATURAL, tek napunjene! Nismo svi isti, tebi je Timberwolf ideal, meni je neki drugi...i to je sasvim normalno.
A samo da ti kazem za nacin njegove prehrane i suplementaciju i ono za povremeni junk je dobro za nekog tko je zagrizao kao ti, za mene je to smijesno, doduse opet naglasavam to nije ono cemu tezim. A da onako izgledas natural moras uzimat 200% vise od onih koji koriste AAS, a sami znamo koliko je to skupo i opet ne znaci da cemo doc do tog do cega je on, jer genetika je opasna stvar. Ja se nadam, i uvik sam si sitan, a da meni neko dodje i kaze 200grama Proteina na dan u prosjeku je iluzija ali eto ako si zagrizao, postaj slike nakon nesto vremena pa da i mi gledamo, mlad si imas tek 20 ako se ne varam tako da ces i ti bit odlican, jer kroz vrijeme ces svoje tijelo najbolje upoznat i sto mu pase, to je istina sto pise u jednom od njegovih postova...a sad da ga dizemo u svemir je na neki nacin ok s tvoje strane, tebi je on idol i to mi je sasvim OK, ali ne moras svima nabacivat svoje tehnike, jer smo dosta razliciti.
Živio i sretno!