Plazma King, nabasao sam na neki forum pre par dana gde si postavljao slike i odlicne postove o onom liku TIMBERWULFU. Covek je NEVEROVATAN. Citao sam postove i dosta njih (tamo na tom forumu) ti ne veruje da je ceovek NATURAL. Ja se potpuno slazem sa tobom i verujem da je pronasao put koji mu odgovara, sto je i najbitnije. Najvise mi se svidelo sto se bas ne pridrzava klasicne BB dijete. Jede cak JUNK FOOD i sve drzi pod kontrolom. Izgleda fenomenalno. Definivicija je jednom recju neverovatna. Mislim da bi mu pozavideli i neki profesionalni BB. Jedino sto mislim da mu nedostaje, uz perfektnu definiciju, malo vise mase. Ali to je neko moje misljenje. Nije ni bitno. Savrsen je. Kada sam gledao slike koje si tamo postavljao nisam mogao da poverujem da ima 38 god. Izgleda ko neki deckic hehe. Mislim da je cilj ovog sporta, bar za nas rekreativce, da pronadju ono sto im odgovara. On je uspeo u tome. Iscitao sam sve njegove i tvoje postove i odusevljen sam. Najvise mi se svideo onaj dugacki post (na engleskom) gde prica o svemu. Vidim i Milos Sarcev ima slicna razmisljanja i slaze sa njim u vezi sa kalorijama i raznorsnosti hrane. Najpamatnije bi bilo da otvoris novu temu ovde na forumu gde bi stavio njegove slike i postove (koji su jako kvalitetni i korisni), da se clanovi i ovde upoznaju, prosire svoje vidike, a da iskusniji ovde daju koju rec o njemu. Mislim da bi nam svima koristilo.
Veliki pozdrav