jel i mesinger usa made? kakav je ukus mesa iz njihovih mesara? nesto sam nacuo da i nije bas nesto... pogtovo piletina
U restoranu sam jeo, valjda jeste... mesara nema toliko onih pravih kao kod nas, nađje se poneka porodična stara, ali retkost. Tu je meso dobro, ovo ostalo po marketima slabo, piletina je katastrofa, file ide za 1.99/lb, to je toliko nagruvano da liči na curece grudi, ukus bled. Organski file je 5.99/lb, ja razliku uočio nisam, i dalje se raspravljam sa glupanima ovde koji veruju da je to “organic”. Ovo je prevelika država sa mnooogooo gladnih usta koja mnogo vole sve na brzinu, sigurno neće čekati koke da šetaju i kljucaju. Junetina isto diskutabilna, ide od 3$/lb do 20, za one lepe odreske. Riba ako nije uhvaćena na okeanu ne jedem (a to ili dobijem na poklon ili privatno kupujem) ne jedem jer je sramota videti lososa sa farme gde sami priznaju da su mu dodali boju, šta dalje reci, kakvu poruku poslati. Svinjetinu ne jedem, pa ne znam, evo danas sam malo u restoranu...