Uf, ja sam juce preterao u svakom pogledu. Bio juce popodne na jednom krstenju, ali da ne bih tamo jeo mnogo, kuci sam se "popunio" sa 100 gr ovsenih i 12 jaja, 200 gr belog mesa i 200 gr pirinca.
Ali ipak tamo ne dade mi djavo mira, dal usled 2 case vina koje su me brzo uhvatile jer dugo nisam pio alkohol pa je tolerancija pala ili usled dugog uzdrzavanja, ne znam, ali izgubio sam kontrolu vec posle predjela. Dok bilo predjelo i dok nisam okusio vino drzao sam se stoicki, pojeo sam samo jedno parce sira, dva parceta prsute, kasicicu kajmaka. A onda sve zakazalo- 5 sarmi, pun tanjir dzigerice i crevca, 3 pljeskavice s lukom, cevape vise nisam ni brojao, 3 kobasice, oko 5 bifteka... kad je doslo prasence snaga me je vec popustala pa sam pojeo samo jedan manji komad... ali onda finis - 6 parceta torte. Znaci bruka!
Nadam se da posledice nece biti vidljive, ako se vec danas vratim standardnoj hrani... a evo morao da izbegnem i slavu danas da bih smirio stomak
. Ubuduce se ide samo na proslave na koje je moranje da se ide, ostalo ce se sve vesto izbegavati
.