Visok 184cm i tezak 79kg.
Imam 18godina.
Citao si vec moje teme, pre godinu dana sam smrsao 30kg jako ne zdravo, doduse sad ej to iza mene jer vec 6 meseci se zdravo hranim i bavim fizickom aktivnoscu. Nemam nikakve posledice od toga srecom, i krvna slika je potpuno uredu. S obzirom da je proslo 6 meseci od toga i da nemam nikakve posledice mislim da i nije bitno vise posto se zdravo hranim i treniram.
Jedino sto je ostalo jeste salo na stomaku(vremenom ce da se smanjuje predpsotavljam, sporo ali ce se smanjiti nadam se, nije nista strasno.
staz u teretani mi je 5 meseci, cak i manje, tek sam skoro krenuo da radim malo ozbiljnije treninge sa vecim tezinama i slobodnim tegovima dok sam uvezbao pokret i navikao se da tako kazem na teretanu.
Cilj mi je da steknem dobru misicnu masu, tipa da budem tezak isto koliko sam i visak, primer: 184cm 84kg.
Ne volim masu, vise sam za definiciju(nemojte da me napusavate :DD) Treninge odradjujem sa trenerom - verujem u njegovo trenerstvo jer je on visok ko ja i ima tih 84 kg, bas kako bih ja voleo da izgledam nista vise od toga i slusacu ga sto se treninga tice.
I cilj da to postignem je leto 2013 godine, a sada za leto bih voleo da sto bolje izgledam, koliko je to moguce.
Takodje voleo bih da izbacim masne naslage iz tela.
Nemam toliko para da zderem protein svaki dan po 2-3 merice, vec sam za pocetak krenuo ovako da bi mi potrajao mesec ipo barem. Tako da mislio sam da je ok piti 1 mericu posle treninga i jednu pred spavanje danima kojima treniram, a danima odmora da popijem 1 mericu dnevno.
u skoli sam od 9 do 14h, i tu bi mogao za uzinu da ponesem nesto sto je moguce poneti u skolu da se jede
Ne volim ribu, niti salatu, tacnije od povrca mogu da pojedem jedino krompir i spanac, ostalo me dovodi skoro do povracanja odma nakon sto proguta, ne znam zasto, kao mali sam jeo mnogo povrca, ali sada to ne mogu da smislim, pokusavao sam, ali ne ide.
Takodje koliko kostaju ovesni? i koliko to potraje? dan dva ili nemam pojma? Nemam toliki budzet i za proteine i za treninge pa i za ishranu sada.
Od kada sam poceo da koristim protein ove 2 nedelje koliko ga koristim, vec vidim promene na sebi da tako kazem.
Tako da ono sto ocu je da se izdefinisem ali da dobijem 5kg na misicima.