hvala na odgovoru...
Znači, već ima mesec dana kako sam na dijeti. 10ak dana pod uticajem nutricioniste, ostalo foruma
U redu, to za voće sam skapiro, da smanjim što više, ali ako ga jedem, da ga jedem danju(ujutru) jer ga ne valja uveče jesti.
Sad jedno pitanje, pošto već 20-ak dana koristim omega 3 kapsule, uzimam 2-3 dnevno, zanima me da li mi je i vitaminski suplement neophodan uz to(tipa Oligovit i sl.) jer, čitao sam da treba unositi vitamin E uz Omega 3. sad kolko je to tačno?
To za vodu prihvatam, i meni je delovalo glupo kad mi je pričala
nutricionistkinja. A što je najgore,
deblja je od mene!
Okej, neću razmišljati oko ribe u konzervi, mislim, to za živu itd. Kada me mrzi ili ne stignem da pečem piletinu, uzeću tunu ili sardinu...
Sa čime jedete sardinu? Ja je ocedim od ulja i pospem limunovim sokom. I JEDEM JE BEZ IČEGA!!! ne znam dal je to loše? da je slabo ukusno jeste! Uz ela sir mi tunjevina ide glatko, ali nisam probao da mešam sardinu i elu. Ne znam kakav je ukus jel ste probali?
Sa druge strane, nutricionistkinja mi je prepisala nekakav musli koji je tkzv.
PRIRODNI LEK,(za holesterol trigliceride itd,+ mršavljenje) pa bih vas molio da mi prokomentarišete, dal da to izbacujem iz ishrane, jer ga jedem svakog dana oko 17 h
250ml jogurta FIT sa 0% masti + 2supene kašike OVSENIH PAHULJICA + 1 supena kašika PŠENIČNIH MEKINJA + 2kafene kašičice SUSAMA, +1 supena kašika MLEVENIH ORAHA + 1/2 kafene kašičice KIMA + 1/2 kafene kašičice SUVOG KVASCA. Sve pomešam i ostavim 20minSada da li je po vama zdravo to jeste svaki dan u to vreme?
Da li mogu ovsene sa nečim drugim da iskombinujem?
Inače, vadio sam danas krv, i
povišeni su mi loš holesterol i trigliceridi, a hdl holesterol je drastično snižen-slika. Pa sam malo zabrinut(iako je bila malčice gora situacija, kada sam vadio u oktobru). Znam da uzrok tome može biti i obolela štitasta, ali da pitam vas
DA LI SE TO IKAKO ISHRANOM I VEŽBANJEM MOŽE SREDITI?Hvala puno