Ok evo kako sam i rekao planiram djetu da bi se rjesio visokog bf u teretani sam vec nesto manje od 5 mjeseci i za to vrijeme sam zadovoljan rezultatima problema sa dobijanjem mase nemam medjutim sa visokim bf imam . Dijetu sam mislio raditi po pedjnom tekstu 1 2 3 trbusnjaci za leto su tu. Dakle da krenemo prva 3 dana u tekstu pise da proteine drzim na 2 gr po kg.
1 obrok : 5 kuhani jaja ( zumanjak ne jedem cisto iz razloga sto mi je kuvah odvratan )
TRENING
2 obrok : oko 150 grama mesa(piletina ,teletina,puretina) kuhani krompir ili 50 grama rize, salata(cesto je to kisela salata tipa krastavci cikla i ostalo kiselo povrce nezz koliko je to dobro za mene ali tu smo da popravimo )
3 obrok 150 grama mesa ili 150 grama posnog sira povrce ili ponekad salata
4 obrok obicno pojedem ribu tipa sardina njih puno konzumiram sa dodatkom sira ili tuna u ovom obroku obicno ciljam da mi ukupni iznos proteina bude 30 ili vise grama
5 posni sir oko 200 grama
Ja sam tezak 90 kg i znam da ovdje nisam ispostovao pravilo od 2grama proteina na kg tezine alu od tih 90kg oko 78 je cisti. Visina 184 cm
2 dana kada povecavam uh na 100 do 150 grama
1 obrok : 4 kuhani jaja uz dodatak 50 grama ovseni zitarica jedem ih sa mlekom oko 1 deci mleka
TRENING
2 obrok 150 grama mesa, 50 grama rize ,povrce, salata
3 obrok 150 grama mesa ,salata
4 obrok 100 grama ribe ili posni sir
5 obrok 100 grama posni sir
2 dana kad povecam uh na 3 grama po kg a proteine na 1gram po kg
1 obrok : 4 kuhani jaja 70 grama ovsenih
2 obrok: 100 grama mesa tjestenina,krompir ili riza otprilike 70 grama UH
3 obrok : 100 grama mesa tjestenina,krompir ili riza otprilike 70 grama UH
4 obrok sardina
5 obrok posni sir
Sto se tice treninga