Dobra ideja za kofein u tabletama, nije mi bio ni na kraj pameti, hvala!
Mene su i za ovih 0,5l zelenog istripovali, kao ne valja toliko ovo-ono...uglavnom, primila k'znanju
A što se tiče ishrane, oko 5-pola 6 dolazim kući iz teretane i do spavanja jedem samo proteine + vlakna + masti, baš vodim računa da ne varam, sad u subotu sam pojela celu kašičicu torte kod drugarice na rođendanu čisto da probam da se ne uvredi,i to je to...kafu i kad pijem,bez šećera je
U principu, jasno mi je da treba vremena samo sam se jutros baš iznervirala, valjda gledam ljude oko sebe koji se mnogo manje trude od mene a imaju bolje rezultate i to me prilično nervira, znam da ima tu i genetike, pa sam se čak u jednom momentu uplašila da nisam previše podigla UH, ali mislim da nisam...nemam pojma...jer, bila sam na ketogenoj i sve je super išlo i posle nje,ali se pred Uskrs razbolim i nedelju dana mi je stvarno ishrana bila katastrofa i ja se nadujem ko balon, znači jbnih nedelju dana i butina +2cm!!! mislila sam da sam malo vode navukla,ali ne spada nikako i stvarno imam paničan strah od UH,al reko da izguram još bar ovu nedelju ovako da vidim dal će nešto da se desi.