Pozdrav svima.
Recimo da sam nova na forumu, s obzirom da mi je ovo prvi post
, mada sam vas pratila i pre nego što sam se registrovala.
Pokušaću da što je kraće moguće izložim svoj problem,nadam se da ćete imati volje i vremena za mene
Imam 28god, visoka sam 166cm i imam oko 53kg (nisam odavno stala na vagu,i ne planiram uskoro).
Već jedno 3 god sam upoznata sa rotacijama UH i praktikovala sam ih sa prekidima naravno,kao i trening koji, moram priznati, baš i nije bio neki,pa mi je jasno zašto nisam uspevala da postignem to što sam htela tada.
U oktobru prošle godine sam skontala da nisam baš te rotacije UH radila kako je trebalo, pa sam to ispravila,i uz i dalje minimalan trening je bilo dosta dobrih rezultata,ali i dalje ne dovoljnih. Onda sam jedno 3 nedelje vukla neku prehladu pa batalila skroz i vežbe i ishranu, mada sam ostala na istom,nisam se ugojila.
Od decembra sam rešila da ozbiljno uzmem stvar u svoje ruke, smučilo mi se više...krenula sam u teretanu 5 puta nedeljno i opet na rotacije...krenula sam sa 100-75-0-100-75-0-0...obimi su malo spali (nisam ni očekivala da će brže),ali onda posle druge nedelje šlog...butine se povećale za 1.5cm...odradila sam još jednu nedelju tako i kad je ostalo na istom već me uhvatila panika i prešla sam na 100-50-0-100-50-0-0...tako sam gurala još dve nedelje i opet se ništa nije desilo,butine su ostale +1.5cm i ja i dalje ne mogu ni jedne pantalone da obučem
Onda sam se opet razbolela, i 2 nedelje nisam trenirala i jela kako treba, i dalje su obimi na istom,ni gore ni dole...i dalje ne ulazim ni u jedne pantalone
I evo od danas sam se vratila treningu,i ishrani,pa mi treba mala pomoć.
1. Treniram 5 puta nedeljno. Pon,Utorak,Čet i Pet u 15h (posle posla), Sredom jedino mogu da odradim trčanje ujutu na prazan stomak. Prva greška koju sam našla u treningu je ta što sam radila kardio (trčanje) pre tegova, ovim danima kad mi je trening u 15h (sredom radim samo kardio), i to ću koliko od sutra ispraviti. Trening sam radila po programu koji je trener vodio pa se i nisam trudila da ga zapamtim, uglavnom me nije štedeo, radila sam sa solidnim težinama i tako ću i nastaviti. Ne mislim da su mi se butine povećale jer sam se nabildovala
Volela bih ako biste bili voljni da mi predložite neki trening kako bih ja malo više uzela stvar u svoje ruke. Znači, 5 puta nedeljno:
Ponedeljak: tegovi??? + kardio 30min
Utorak: tegovi??? (možda bi ovde mogle da budu noge,jer ne bih radila kardio)
Sreda: kardio 30min
Četvrtak: tegovi??? (dal i ovde da idu noge + možda još nešto,jer nema kardia)
Petak: tegovi??? + kardio 30min
2. Šti se tiče ishrane, krenula sam opet na rotacije,ali mi je više stvarno muka od same pomisli na njih,pa sam mislila da nešto promenim,poslednje koje sam radila su bile 100-50-0-100-50-0-0...pročitala sam celu keto temu ali sam mislila da to ostavim kao poslednju mogućnost,a da sad probam low carb,pa bi mi trebala pomoć oko toga?
Uf...napisa ja roman...Hvala društvo unapred!