Ajd ti nama za par meseci reci da li ces jos uvek da treniras u svojoj teretani..
Da me ne shvatis pogresno, stvarno mi je drago kada neko ima zelju i volju da trenira, pa eto makar i kuci.. Ali zanima me samo koliko ces da istrajes u tome.. Voleo bih da posle 10-tak godina podignes ovaj post iz mrtvih i da nas sve obradujes kako i dalje treniras u svojoj teretani..
Los scenario bi bio da ti se posle par meseci sve to dosadi, jer ces jednostavno da prevazidjes i te plastince tegove, a i ove light klupice koje ce da ti se rasklimaju posle par meseci, i da zbog svega toga, pa i zbog same monotonije treniranja solo, bez druzenja sa ostalim ljudima, bez socijalizacije, bez zezanja, bez razmene iskustava, bez eksperimentisanja..
Da me ne shvatis pogresno ja ti zelim sve najbolje, i puno srece u tvojoj zelji.. ali jednostavno iz mnogo primera znam da od tih stvari nema nista. Svako ko je pravio kucnu varijantu teretane ili je samo jos jedan iz gomile, neozbiljnih vezbaca, koji cas treniraju cas ne treniraju.. Ili je sve to propalo i hvata prasinu u nekoj maloj prostoriji.. Zali boze para datih za to..
Mislis da si ustedeo a u stvari si samo izgubio..