Novembar 13, 2024, 07:40:39 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.350 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Kucna teretana pitanje  (Pročitano 21007 puta)

Van mreže dejan94

• Middleweight Member
  • Nikad ne odustaj!!!
    • limundo
Odg: Kucna teretana pitanje
« Odgovor #15 poslato: Januar 26, 2012, 12:29:46 pre podne »
Evo jos za ovu klupu...sta mislite za ovu?
http://urosevesprave.rs/index.php/2010/10/23/benc-klupa-bh-1134/
Koliko vidim ukupno opterecenje je 240kg...i jos ima mogucnost za kontra-kosi bench...i jos su bas debele sipke
i taman da ukombinujem tegove...
Eto javljam za par dana sta sam uradio
A vi ako mozete recite misljenje :)
Powerlifting competitor
Gold medal on Balcan championship in category -75kg junior
TOTAL 500kg
https://www.youtube.com/watch?v=svUSdk00q3Y

Van mreže Sasa Dimitrijevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #16 poslato: Januar 27, 2012, 06:00:44 pre podne »
Ajd ti nama za par meseci reci da li ces jos uvek da treniras u svojoj teretani..

Da me ne shvatis pogresno, stvarno mi je drago kada neko ima zelju i volju da trenira, pa eto makar i kuci.. Ali zanima me samo koliko ces da istrajes u tome.. Voleo bih da posle 10-tak godina podignes ovaj post iz mrtvih i da nas sve obradujes kako i dalje treniras u svojoj teretani..

Los scenario bi bio da ti se posle par meseci sve to dosadi, jer ces jednostavno da prevazidjes i te plastince tegove, a i ove light  klupice koje ce da ti se rasklimaju posle par meseci, i da zbog svega toga, pa i zbog same monotonije treniranja solo, bez druzenja sa ostalim ljudima, bez socijalizacije, bez zezanja, bez razmene iskustava, bez eksperimentisanja..

Da me ne shvatis pogresno ja ti zelim sve najbolje, i puno srece u tvojoj zelji.. ali jednostavno iz mnogo primera znam da od tih stvari nema nista. Svako ko je pravio kucnu varijantu teretane ili je samo jos jedan iz gomile, neozbiljnih vezbaca, koji cas treniraju cas ne treniraju.. Ili je sve to propalo i hvata prasinu u nekoj maloj prostoriji.. Zali boze para datih za to.. 

Mislis da si ustedeo a u stvari si samo izgubio..

Van mreže dejan94

• Middleweight Member
  • Nikad ne odustaj!!!
    • limundo
« Odgovor #17 poslato: Januar 27, 2012, 08:40:20 pre podne »
Hvala na misljenju...mislim sve ja to razumem...ali kao sto sam vec napisao kod mene je obrnuto...u stvari monotonost je u teretani...posto nema ,,normalnih" vezbaca...niti ima trener u teretani...
Prvenstveno je pravim da bih ustedeo novac,jer bi i ovako i onako te pare otisle za jedno sest meseci vezbanja(teretana+autobuska karta+hrana),i jos ova zima pa je sve komplikovanije,pa posle letnji raspust...
Zbog toga...
Inace javicu da li treniram :)
A sta znam za rasklimavanje...mogao bih na primer da rasklopim ovu klupu,i jednostavno sve spojeve zavarim...valjda bi to bila neka prevencija od rasklimavanja?

« Poslednja izmena: Januar 27, 2012, 08:42:15 pre podne dejan94 »
Powerlifting competitor
TOTAL 500kg

Van mreže Stevcho

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #18 poslato: Januar 27, 2012, 08:42:06 pre podne »
Pa ako imas mogucnost da varis, sto ne napravis sam? Jeftinije ce te izaci.
No curling in the squat rack!

Van mreže dejan94

• Middleweight Member
  • Nikad ne odustaj!!!
    • limundo
« Odgovor #19 poslato: Januar 27, 2012, 08:44:01 pre podne »
Pa zbog toga sto mi roditelji to ne dozvoljavaju...jbg pod njihovim sam krovom :)
rekli su da nece te ,,skalanterije",nego novu stvar...ja im pricam za sve ovo,dzabe ne slusaju...
Powerlifting competitor
TOTAL 500kg

Van mreže Stevcho

« Odgovor #20 poslato: Januar 27, 2012, 09:22:10 pre podne »
Pa ako ga fino izvaris, ismirglas, ofarbas i tapaciras, reci im da si kupio novo  :P
No curling in the squat rack!

Van mreže Black&Decker

• Heavyweight Member
  • why so sirius?
« Odgovor #21 poslato: Januar 27, 2012, 02:29:07 posle podne »
pa realno mozes kvalitetniju stvar da napravis sam (ako nadjes nekog majstora) i za manje pare,nego da kupujes plastikaniju...ja sam smirglao i farbao svoju benc klupu,nasao neku staru jedno 15 godina,zardjalu, raspalu,sredio je i ne bih je menjao za 3 ove nove socijalne,zgoljave, kad ih vidim strah mi je da legnem na nju. :)
a ja sada za sebe ne bih ni pravio svoju mini teretanu,jer znajuci sebe odustao bih u nekom trenutku od toga,ali ima nas raznih,mozda tebi tako odgovara,pa pravi...u to ne bih zalazio...mozda ti je i daleko teretana,pa te mrzi ides do nje svaki dan,i ja bih pre bio za kucnu varijantu,ma kakva bila, nego da putujem svaki dan po sat-sat i po tamo i nazad ko ludak.

Van mreže dejan94

• Middleweight Member
  • Nikad ne odustaj!!!
    • limundo
« Odgovor #22 poslato: Januar 28, 2012, 02:32:15 pre podne »
Ma gde me mrzi,jbg kad je u drugom gradu,a ja na selu...pa raspusti,pa ovo pa ono,stalno pauze neke...prevoz kosta i tako... jbg
Eto...zanimljiv ovaj klip...kucno vezbanje i zavidni rezultati :) mada on nije vezbao na ovim  kineskim klupama
383. EMISIJA - NIKOLA KOVACEVIC - PRVAK SVETA U BODIBILDINGU.mpg
« Poslednja izmena: Januar 28, 2012, 02:35:30 pre podne dejan94 »
Powerlifting competitor
TOTAL 500kg

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #23 poslato: Januar 28, 2012, 04:48:16 pre podne »
Ja sam 8 godina trenirao u susednom gradu koji je udaljen nekih 12-tak kilomatara.. Kad sam poceo da se spremam za takmicenja isao sam i 2 x dnevno..  Da bih ustedeo malo na gorivu, isao sam leti biciklom, a u hladnijim mesecima sam kupovao mesecnu kartu za djake.. I tako se u svojoj 35-toj godini gurao po autobusima sa klincima, srednjoskolcima, penzionerima... cekao autobuse na kisi, snegu, vetru..

A sto je najveca ironija, tada imao sam teretanu u svom gradu na nekih 50 meatara od mene, i tamo sam mogao da treniram for freee...

E sad zasto sam ja maltretirao samog sebe i putovao svakog dana po 25 ili 50 km zavisno da li treniram denom ili dva puta na dan.. Ne zbog teretane, vec zbog mog tadasnjeg trenera Pedje Milosevica.. Koji me je vecinom naucio i uputio u tajne ovog sporta..

Sta sam hteo da ti kazem.. ako ikako postoji mogucnost da ides u neku teretanu gde ima neki dobar trener. Obavezno idi i ne zali novac koji ces da potrosis na put (ne razume zasto ubrajas i hranu u troskove). Jer je razlika velika kada ima neko ko da ti pokaze i kada treniras apsolutno sam..

Van mreže dejan94

• Middleweight Member
  • Nikad ne odustaj!!!
    • limundo
« Odgovor #24 poslato: Januar 28, 2012, 09:39:38 pre podne »
Eh da sam te srece...zato sam i rekao da mi je trening u teretani monoton...
Neznam da li znas teretanu kod Zlatana u Despotovcu,tamo sam trenirao...ona zena dodje na 5 min i ode...
Ceo mesec sam gledao po raznim sajtovima kako se pravilno izvode vezbe i slicno
tako da opet mi se isto hvata i onamo i ovamo...
Stvarno tebi svaka cast...toliki trud se uvek isplati...jbg
« Poslednja izmena: Januar 28, 2012, 09:43:37 pre podne dejan94 »
Powerlifting competitor
TOTAL 500kg

Van mreže Branislav1984

« Odgovor #25 poslato: Januar 28, 2012, 09:41:18 pre podne »
Druže kroz te dileme koje ti sad imas prošao sam i ja odavno.... ako se tebi ne trenira u pravoj teretani neće ti se ni trenirati kod kuće veruj mi...ja trenutno treniram kod kuće...zato što imam neki zeznuti posao pa mi je užasno komplikovano da se cimam do grada...ali čim ovo rešim sa poslom eto mene nazad u revolution-u gym-u. Mnogo je bolje trenirati u pravoj teretani...kući treba da trenira samo onaj ko baš baš iz nekog razloga ne može...

Van mreže dejan94

• Middleweight Member
  • Nikad ne odustaj!!!
    • limundo
« Odgovor #26 poslato: Januar 28, 2012, 02:38:47 posle podne »
Eh...vezba se meni u teretani...ali roditelji krivci...jer ja se vratim kuci oko 17h,njima je to ,,prekasno" i stalno se deru da prestanem...rekli su ili kuci da vezbam ili nema da idem... eto to je u stvari najglavniji razlog,a tek posle prevoz,novac,ludi vezbaci...
Powerlifting competitor
TOTAL 500kg

Van mreže Branislav1984

« Odgovor #27 poslato: Januar 28, 2012, 05:43:13 posle podne »
Eh...vezba se meni u teretani...ali roditelji krivci...jer ja se vratim kuci oko 17h,njima je to ,,prekasno" i stalno se deru da prestanem...rekli su ili kuci da vezbam ili nema da idem... eto to je u stvari najglavniji razlog,a tek posle prevoz,novac,ludi vezbaci...

druze moras malo jaci stav da zauzmes prema roditeljima...cini mi se da te previse ogranicavaju za nekog ko ima 18 godina

Van mreže Black&Decker

• Heavyweight Member
  • why so sirius?
« Odgovor #28 poslato: Januar 28, 2012, 06:17:25 posle podne »
jbg nisu svi roditelji isti...
uzmes jedno 15 dana se lesis od alkohola,i povremeno ostavis neki spric u wc-u,i kazes samo me sport moze spasiti i izvesti na pravi put :D
« Poslednja izmena: Januar 28, 2012, 06:19:19 posle podne Black&Decker »

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #29 poslato: Januar 28, 2012, 09:17:30 posle podne »
Ti se bori za svoj status kod roditelja, kao sto ces se celog zivota boriti za nesto.. Ceo zivot je boraba i to opasna.. Objansi roditeljima na lep nacin ja bi trebali da budu srecni sto uopste zelis i volis da se bavis sportom, umesto da budes kao vecina, ili da se alkoholises ili da se ubijas od prezderavanja.. O narkomaniji necu da pricam.. Objasni im lepo lepim recima, budi uporan i upalice jednom..

Zlatana ne znam licno, ali cuo sam za njega.. Inace iz kog mesta si ti.. Pretpostavljam da ides u Despotovac u skolu.. ?