Novembar 18, 2024, 01:41:19 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.364 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Teretana i veze?  (Pročitano 8846 puta)

Van mreže BGILLEGAL

• Bantamweight Member
    • F-Gym.co.rs
Teretana i veze?
« poslato: Septembar 08, 2006, 01:57:31 posle podne »
Hehehe ajmo neku ovakvu temu. Jel ste bili nekad sa nekim koga ste upoznali u GYM-u? Licno nisam, al ako naleti neka koja bi mi se svidela sto da ne. Kakva su vasa iskustva?

Van mreže Boki4

• Lightweight Member
Re: Teretana i veze?
« Odgovor #1 poslato: Septembar 08, 2006, 02:01:44 posle podne »
Ja sam bio sa jednom 3 mjeseca,ostavila me zato sto sam zvao drugu... Zvala je kasnije da se miri,al ja sam bio sa drugom.BTW promjenila je teretanu od tada :wink:

Van mreže BGILLEGAL

• Bantamweight Member
    • F-Gym.co.rs
« Odgovor #2 poslato: Septembar 08, 2006, 02:03:05 posle podne »
Uh ti si napravio i shpansku seriju od toga :) hehehe

Van mreže TTgirl

• Lepotica
  • Super-heavyweight Member
  • You are very cute,but I am on diet:)
« Odgovor #3 poslato: Septembar 08, 2006, 02:21:58 posle podne »
Pa,da...moj trener je ustvari moj decko...:D

"What's meant to be...will always find it's way...":)

Van mreže TTgirl

• Lepotica
« Odgovor #4 poslato: Septembar 08, 2006, 02:25:02 posle podne »
I to je skroz super jer se u tom smislu potpuno kontamo,iako ima jako mnogo ljudi koji su u fazonu ''Sta se mucis?Jao,ja ne bih mogla...Kakva je poenta u takvoj ishrani??''
Ne daj Boze,da vide neki Whey ili Bcaa,jer im je to automatski kao da si najgori narkos,i tako dalje...
XeXe..:)

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #5 poslato: Septembar 08, 2006, 02:39:00 posle podne »
Uh tu temu oko "proteini=narkoman" hahahha necemo ni zapocinjati ;) Osim toga, mislim da smo tu temu "svarili" i to ne jednom. No, ta tema je definitivno neiscrpna ;) Svi mi to znamo, ali onda nam se desi nesto, neki veliki "poznavalac" svega i svacega lupi nesto zestoko, ti naravno shvatis da zaista nema svrhe bila sta objasnjavati, ali moras da se ispraznis pa dodjes onda lepo na bb forum medju svoje drugare i kazes "ne mogu da verujem ... kakav idiot ... " hahahhaha.

Licno, nisam imala do sada vezu iz teretane. Ne kazem da mi se niko nije dopao, ali eto ... desilo se da se nista nije desilo hahahhaha.
Doduse, ja sam pocela na teretanu gledati maltene kao na posao ;) Znate ono, ne zabavljaj se sa kolegom sa posla, glupo je, ako prekinete bice zategnuta situacija verovatno na poslu bar neko vreme .... :) Ma to ja mozda samo tako mislim .. da naleti neka persona i probudi mi leptirice u stomaku, ma hajde molim te ... kao da ne bih rekla "da, naravno da izlazimo veceras" :)

Van mreže BGILLEGAL

• Bantamweight Member
    • F-Gym.co.rs
« Odgovor #6 poslato: Septembar 08, 2006, 02:54:08 posle podne »
Heheheh e bas tako sve ljude iz teretane sve vidim kao kolege i koleginice... i bas zato mi je problem :)

Van mreže Markoni

« Odgovor #7 poslato: Septembar 08, 2006, 02:55:07 posle podne »
kod mene u teretani nema riba tako da ... mada stole vebz kao zena tako da je on najbolja riba tamo

Van mreže TTgirl

• Lepotica
« Odgovor #8 poslato: Septembar 08, 2006, 02:59:31 posle podne »
Citat: witch
Uh tu temu oko "proteini=narkoman" hahahha necemo ni zapocinjati ;) Osim toga, mislim da smo tu temu "svarili" i to ne jednom. No, ta tema je definitivno neiscrpna ;) Svi mi to znamo, ali onda nam se desi nesto, neki veliki "poznavalac" svega i svacega lupi nesto zestoko, ti naravno shvatis da zaista nema svrhe bila sta objasnjavati, ali moras da se ispraznis pa dodjes onda lepo na bb forum medju svoje drugare i kazes "ne mogu da verujem ... kakav idiot ... " hahahhaha.

Licno, nisam imala do sada vezu iz teretane. Ne kazem da mi se niko nije dopao, ali eto ... desilo se da se nista nije desilo hahahhaha.
Doduse, ja sam pocela na teretanu gledati maltene kao na posao ;) Znate ono, ne zabavljaj se sa kolegom sa posla, glupo je, ako prekinete bice zategnuta situacija verovatno na poslu bar neko vreme .... :) Ma to ja mozda samo tako mislim .. da naleti neka persona i probudi mi leptirice u stomaku, ma hajde molim te ... kao da ne bih rekla "da, naravno da izlazimo veceras" :)

Znaci,u pravu si 1 000 000% !!:D
Nisam ni mislila da pocinjem da patetisem,ali eto,to sam samo rekla kao primer onog-mozes super da se slazes sa nekim iz teretane;)

I stvarno tako mislim...Ne mora biti zategnuta situacija...mi smo jedan put i bili raskinuli,imali pauzu...i sve bilo ok:)
I ewo nas all over again:D
Naletece,naletece witch,ne brini ...:D  :roll:  XeXe... :D

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #9 poslato: Septembar 08, 2006, 03:03:06 posle podne »
Citat: BGILLEGAL
Heheheh e bas tako sve ljude iz teretane sve vidim kao kolege i koleginice... i bas zato mi je problem :)

Hahahhaha, to se zove "profesionalna deformacija". Za nas vec odavno teretana nije vise samo nesto rekreativno, to je nesto sto 100% odradjujes, i radije ces nesto drugo pomeriti u svom rasporedu, ali trening ..  e to tesko ;) Mozes jednom, dvaput, ali ...
To kao onaj vic sa kompjuterasem (takodjer profesionalno deformisanim):
Umro dakle kompjuteras, i naravno ode u pakao ;) Nakon par dana, zove Djavo Boga i kaze:  "Je li bre, sta si ti meni ono poslao umesto coveka?". Pita Bog: "A sto?", a djavo odgovori: "Jbg, eno ga, zadnja 3 dana polupao mi sve kotlove, podavio sve djavolcice, i sad vec cijeli dan trci po hodnicima ko muva bez glave i dere se GDE JE IZLAZ ZA SLEDECI NIVO?"
 :lol:

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #10 poslato: Septembar 08, 2006, 03:07:03 posle podne »
Citat: TTgirl
Citat: witch

Znaci,u pravu si 1 000 000% !!:D
Nisam ni mislila da pocinjem da patetisem,ali eto,to sam samo rekla kao primer onog-mozes super da se slazes sa nekim iz teretane;)

I stvarno tako mislim...Ne mora biti zategnuta situacija...mi smo jedan put i bili raskinuli,imali pauzu...i sve bilo ok:)
I ewo nas all over again:D
Naletece,naletece witch,ne brini ...:D  :roll:  XeXe... :D

Ma znam da nisi mislila da patetises, daleko od toga :)
Naravno da je drugarstvo moguce, da imas nekog sa kim ti je super razgovarati, mozda deliti savete vezano za trening .... No, jel' pricamo o drugarstvu, ili vezi? Sad si me zbunila ;) Imam ja jednog jakoooo dobrog druga, doduse sad iz vec bivse teretane, ali nema veze. I dalje smo u kontaktu, povremeno se cujemo. Decko je super zaista. No, on je moj drug. Da ne kazem sad drugarica ;) tako ga dozivljavam. Nema leptirica ;)

Van mreže TTgirl

• Lepotica
« Odgovor #11 poslato: Septembar 08, 2006, 03:17:22 posle podne »
Pa,dobro,i ja imam takve slucajeve:)Moja ''najbolja drugarica'' je musko:D
Ali,sad sam mislila na vezu...i na leptirice:)
Ali,daleko od toga da ja nemam drugove u teretani-cak mnooogo vise drugova nego drugarica!:)Jer su zenske uglavnom lenstine(one koje znam),i ne rade apsolutno nista...dodju,tjaskaju sat vremena i gotov trening...;D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #12 poslato: Septembar 08, 2006, 03:25:21 posle podne »
KO JEDNOM PROBA NEKOG OZBILJNOG IZ GYMA...SVI OSTALI SU MRTVI :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

PRILAZI DEVOJKA TIPU KOJI IMA STRHOVITO DOBRO URADJENO TELO..MA ..SLIKE ZA MEANS HEALTH...ON RADI TRBUSANJKE..A ONO..KVARCOVANO TELO....TRBUSNJCI KAO ZILET...ITD..ITD...DA NE CURE SADA SLINE WITCH...ENIVEJ..

ONA CE NJEMU..STVARNO IZLGEDAS FENOMELANALNO I NE MOGU DA IZDRZIM A DA TE NE PITAM....STA RADIS U SUBOTU POSLEPODNE..

A ON CE...

LEDJA I TRICEPS

:twisted:  :twisted:  :twisted:

Van mreže TTgirl

• Lepotica
« Odgovor #13 poslato: Septembar 08, 2006, 03:32:54 posle podne »
A jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............steee.... :twisted:  :twisted:  :twisted:
XeXeXE...:D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #14 poslato: Septembar 08, 2006, 03:33:38 posle podne »
Citat: TTgirl
A jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............steee.... :twisted:  :twisted:  :twisted:
XeXeXE...:D
...

PA JESMO.... :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: