Novembar 15, 2024, 12:41:46 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Interesantna slika - bf map  (Pročitano 5910 puta)

Van mreže Milos Zivanovic

• Heavyweight Member
  • Miloš Živanović
    • Facebook
Odg: Interesantna slika - bf map
« Odgovor #15 poslato: Februar 22, 2012, 10:30:32 pre podne »
Ako radis u drzavnoj bolnici moras da imas uput najcesce od endokrinologa nije se placalo nista...

Obicno bude frka, jer bolnice uglavnom daju prednost pacijentima koji leze kod njih, tako da po potrebi mozes i mali skandal da napravis da bi zavrsio nesto (kao i svuda) ;D

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #16 poslato: Februar 22, 2012, 10:44:46 pre podne »
jel moze da se uzima od lekara uput za proveru testost. ili mora da se ima neki povod za to ? il mora u privatnu lab. ?

Reci da ti se ne diže i daće ti uput, ali reci da si u ozbiljnoj vezi i da ti treba što pre :)
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #17 poslato: Februar 22, 2012, 12:25:00 posle podne »
Citat
Reci da ti se ne diže i daće ti uput, ali reci da si u ozbiljnoj vezi i da ti treba što pre

emprizam je mama kongitivnog skoka ljudske rase!!! ;D ;D

Van mreže Black&Decker

• Heavyweight Member
  • why so sirius?
« Odgovor #18 poslato: Februar 22, 2012, 02:52:34 posle podne »
Citat
Reci da ti se ne diže i daće ti uput, ali reci da si u ozbiljnoj vezi i da ti treba što pre :)

a sta ako doktorka zeli da proveri to i uhvati me u lazi...onda ce traziti da me kazni sto sam bio nevaljali decak :)
ima u privatnim labaratorijama 600 din koliko sam video,to je i jedan od najjeftinijih testova...ma verovatno ce me mrzeti i da uradim,nego idem kod lekara za neke druge testove,pa reko kad me vec buse daj i to uradim ako je dzabe...a zaineresovale me ove slike...