Citat: sasacgCitat: eXeRCitat: pedjosCitat: eXeRsta fali, bar ima tegova dosta, ni kodmene nije nist bolje, pauci, bube.gliste.......kao da vezbas u zooloskom vrtu jebote...nije ni cudo sto nemas motivacije za trening...pa,istina...motiviraju me puzevi golaći:lol: ovaj covek je luD...malo je reci :twisted:
Citat: eXeRCitat: pedjosCitat: eXeRsta fali, bar ima tegova dosta, ni kodmene nije nist bolje, pauci, bube.gliste.......kao da vezbas u zooloskom vrtu jebote...nije ni cudo sto nemas motivacije za trening...pa,istina...motiviraju me puzevi golaći:lol: ovaj covek je luD
Citat: pedjosCitat: eXeRsta fali, bar ima tegova dosta, ni kodmene nije nist bolje, pauci, bube.gliste.......kao da vezbas u zooloskom vrtu jebote...nije ni cudo sto nemas motivacije za trening...pa,istina...motiviraju me puzevi golaći
Citat: eXeRsta fali, bar ima tegova dosta, ni kodmene nije nist bolje, pauci, bube.gliste.......kao da vezbas u zooloskom vrtu jebote...nije ni cudo sto nemas motivacije za trening...
sta fali, bar ima tegova dosta, ni kodmene nije nist bolje, pauci, bube.gliste....
Isao sam nekad davno krace vreme u jednu teretanu,cini mi se u 32-33. bloku,Markoni zna jer je i on isao do skoro tamo,to je totalna havarija od teretane-bas ono hard core ko na ovim slikama,a likovi koji su tamo dolazili... :lol:
Citat: sasacgIsao sam nekad davno krace vreme u jednu teretanu,cini mi se u 32-33. bloku,Markoni zna jer je i on isao do skoro tamo,to je totalna havarija od teretane-bas ono hard core ko na ovim slikama,a likovi koji su tamo dolazili... :lol:ja zivim u 33 bloku kako se zove ta teretana,u koju si isao
ja sam vise od 6meseci isao kod pere u podrumu,znaci teretana je iz doba jure,....mozda sam te i vidjao,aj posalji svoju sliku na pm
ova teretana me podseca na deo napustene hale iz filma "Hostel" K.Tarantino-a gde su mucili,pekli,sekli i na kraju komadali......prevarene turiste!!!Ko je gledao film,odmah ce primetiti neverovatnu slicnost
kakav li je wc tek