Fundo idemo u Ukrainu!
ove je Hardcore. Za fotografisanje super....
Citat: Binaisove je Hardcore. Za fotografisanje super......da samo kazem,moras pre da odes da uzmes sve moguce vakcine
Citat: pedjosCitat: Binaisove je Hardcore. Za fotografisanje super......da samo kazem,moras pre da odes da uzmes sve moguce vakcine Bio sam i na gorim (boljim) mestima
nemam nazalost ali iduci put ne idem bez fotoaparata :wink:
sta fali, bar ima tegova dosta, ni kodmene nije nist bolje, pauci, bube.gliste....
Citat: eXeRsta fali, bar ima tegova dosta, ni kodmene nije nist bolje, pauci, bube.gliste.......kao da vezbas u zooloskom vrtu jebote...nije ni cudo sto nemas motivacije za trening...
Citat: pedjosCitat: eXeRsta fali, bar ima tegova dosta, ni kodmene nije nist bolje, pauci, bube.gliste.......kao da vezbas u zooloskom vrtu jebote...nije ni cudo sto nemas motivacije za trening...pa,istina...motiviraju me puzevi golaći
Citat: eXeRCitat: pedjosCitat: eXeRsta fali, bar ima tegova dosta, ni kodmene nije nist bolje, pauci, bube.gliste.......kao da vezbas u zooloskom vrtu jebote...nije ni cudo sto nemas motivacije za trening...pa,istina...motiviraju me puzevi golaći:lol: ovaj covek je luD