Eto me napokon da uhvatim malo vremena......hvala jos jednom svima.
Grand Prix Open Freeway u Italiji mi je bilo za ovu godinu zadnje takmicenje ( osvojio sam 3. mjesto u kateg. preko 95 kg ), u stvari jedva sam ga izgurao do kraja, naime imao sam strahovitih problema sa grcevima ( takmicari znaju o cemu pricam ), ipak je to bilo 4. takmicenje u 4. uzastopnom vikendu i tijelo mi je bilo iscrpljeno. Puni - prazni , vise manje sa vrlo malo vode, diuretici, i tako jednostavno nisam mogao dozvoliti, da nastupim u prosecnoj formi u Njemackoj, ili kako treba ili nista.
U Italiji sam zaista imao tezak sukob sa Focherinijem, 4 usporedbe su na kraju za dlaku dovele njega na drugo mjesto, ali kako je rekao glavni sudija, ako bi takmicenje bilo u Sloveniji sa 5 slovenskih sudaca i pred slovenskom publikom vjerovatno bi bilo obrnuto. Ali ja nista ne osporavam, sve sudijske odluke uvijek prihvatam, kakve god da one bile. U zivotu sam dozivio svasta na takmicenjima, ali uvijek sam se borio na bini do kraja i na kraju sa dostojnim i sportskim ponasanjem otisao sa bine. Naucio sam , da sampioni nisu samo na bini nego pre svega izvan nje.
Pa da na kraju zahvalim i mojoj porodici sto me 100% podrzavala i mom sponzoru GENSAN NUTRITION.
Ako moze, neka neko stavi slike sa WWW.BFZS.ORG.