Evo me posle dugo vremena pa da kazem zasto me nije bilo... uglavnom sam pravio pauze sa treninzima u teretani... tacnije sam presao na boks mjesec dana pa onda mma isto toliko pa onda nisam trenirao nista i otisao sam sa kilazom na 73kg, vratio sam se u teretanu evo vec nekoliko mjeseci i dosao sam do neke kilaze na kojoj sam stao (kao neki max za sada)
82kg
183cm
A da, za malo vise od nedelju dana cu imati 19 godina
Posle treninga grudi
Posle treninga ledja
Sledece su kada sam ruke radio:
Posle treninga ramena slikano:
Noge:
Opustena, samo ispravljena ledja:
Plan treninga:
Pon: grudi triceps
Uto: ledja biceps
Sri: odmor
Cet:prednja, zadnja loza
Pet: biceps, triceps
Sub: ramena, trapez, listovi
Ned:Odmor
Ishrana i nije toliko dobra da bih se sa njom hvalio ali mogu reci nesto sto ejdem svaki dan kao sto za dorucak cesto jedem omlet sa 3 jaja + pileca salama. Obrok prije treninga su cesto UH + ako ima sto proteinsko (integralni hleb, pirinac + neko meso) . Posle treninga je uvijek piletina ili tunjevina + pirinac (ako nema, onda hleb) + ponekad salata. Pred spavanje uvijek pijem vareniku. Svaki dan je slican ali ponekad kad imam piletine, pojedem taj dan pola kg a ponekad samo 150-200gr ali onda jedem i tunjevinu. Malo sam ovo zbrzao, uglavnom nista posebno
ZAHVALIO BIH SE ljudima koji izbacaju dobre teme o treningu a to su: Zlatan Lazic, Pedja Petrovic, Misko Polomac kao i profil Portal BB Srbija na facebooku