Novembar 13, 2024, 09:19:33 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.351 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Silvio Saviour - 3 weeks out!  (Pročitano 9084 puta)

Van mreže Vladar

• Admin
  • Super-heavyweight Member
    • https://www.proteini.si/me/
Re: Silvio Saviour - 3 weeks out!
« Odgovor #15 poslato: Septembar 08, 2006, 11:37:45 pre podne »
Citat: m_boy
Citat: Vladar
Citat: m_boy
pitanje koliko su ovi planovi realni...

Ove info sam vam prebacio iz septembarskog MD-a, covjeka su zestoko ishvalili i tamo, a blistavu buicnost mu je predvidio i Milos Sarcev... mislim da sve to govori dosta o njemu i da li zasluzuje da se pojavi i na ovom forumu...

:wink:

izgleda me nisi razumio...mislio sam na prehranu..izgleda mi (pre)malo za nekoga proBB..itd.. :wink:

Covjek ima sest cvrstih obroka i dva proteinska sejka, vidim unosi raznovrsno meso, a i vjerujem da mu porcije nisu restoranske, ali kao sto sam i prije napisao nastupio je sa 88kg, tako da se cini da je znacajno laksi nego vecina drugih profesionalaca, ovo je jelovnik koji mu omogucava dobru formu preko cijele godine, pa predpostavljam da ne podize znacajno tezinu kao drugi bb u bullking fazi, tako kada sve to pogledas ne djeluje mi kao malo, u svakom slucaju ne hrani se kao neki Jay ili Ronnie koji imaju 40-50kg vise...

I dopada mi se ovo kombinovanje razlicitih obroka, mozda ce neko od iskusnijih dati komentar da li je to malo vodeci racuna o njegovoj potrebi da bude u pristojnoj formi preko cijele godine...
 :wink:
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Na mreži Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #16 poslato: Septembar 08, 2006, 01:03:21 posle podne »
JELOVNIK JEI VISE NGO OK..

SAMO ME ZNAIMA OVAJ PROTEIN SAHKE....S OZIGROM DA PREPOSTAVLJAM DA JE TO CIST WHEY,ALI NEJG AUZMATI SAMOG BAS I ENMA NEKE SVRHE POGOTVO U TIM SATIMA KADA GA ON UZIMA...ZANIMA ME SA CIM GA UZIMA..ALI PREPSOTAVLJAM DA JE NEKI VITARGO ILI TAKO NESTO...ALI TO OEPT ONDA DOVODI U PITANJE NEJGOV METABILZIAM KOJI OCIGLEDNO DOBRO REAGUJE NA UH

Van mreže loki22

• Bantamweight Member
« Odgovor #17 poslato: Septembar 08, 2006, 03:54:29 posle podne »
Evo jos jedan mali dodatak o ovom momku, koji ce vam mozda biti interesantan. Naime preko citave godine se trudi da odrzava dobru formu jer su mu glavni izvor prihoda gostujuca poziranja kojih ima preko cijele godine, uglavnom na evropskom tlu, pa s toga evo i njegovog plana ishrane koji koji koristi preko cijele godine...

Obrok 1: 6 tvrdo kuvanih bjelanaca, jedno cijelo kuvano jaje, psenicni krem (cream of wheat)
Obrok 2: Sendvic sa psenicnim hlebom i curecim prsima
Obrok 3: Pileca prsa, pirinac
Obrok 4: Odrezak, pirinac, salata
Obrok 5: Pirinac (u toku pauze u treningu)
Obrok 6: Bijela riba, salata, ananas (zbog digestije)
Obrok 7: Proteinski sejk
Obrok 8: Proteinski sejk

al mene stvarno zanima sta je to pirinac

Na mreži Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #18 poslato: Septembar 08, 2006, 04:49:21 posle podne »
Citat: loki22
Evo jos jedan mali dodatak o ovom momku, koji ce vam mozda biti interesantan. Naime preko citave godine se trudi da odrzava dobru formu jer su mu glavni izvor prihoda gostujuca poziranja kojih ima preko cijele godine, uglavnom na evropskom tlu, pa s toga evo i njegovog plana ishrane koji koji koristi preko cijele godine...

Obrok 1: 6 tvrdo kuvanih bjelanaca, jedno cijelo kuvano jaje, psenicni krem (cream of wheat)
Obrok 2: Sendvic sa psenicnim hlebom i curecim prsima
Obrok 3: Pileca prsa, pirinac
Obrok 4: Odrezak, pirinac, salata
Obrok 6: Bijela riba, salata, ananas (zbog digestije)
Obrok 7: Proteinski sejk
Obrok 8: Proteinski sejk

al mene stvarno zanima sta je to pirinac
..RIZA!!!!

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #19 poslato: Septembar 08, 2006, 05:13:49 posle podne »
kako ne znas sta je pirinac ccc ;)

Van mreže loki22

• Bantamweight Member
« Odgovor #20 poslato: Septembar 08, 2006, 05:57:49 posle podne »
Citat: IFBBPro
kako ne znas sta je pirinac ccc ;)

8O

Van mreže Dule_Madzarovic

• VIP
  • Lightweight Member
« Odgovor #21 poslato: Septembar 08, 2006, 06:35:04 posle podne »

Neka neko proba ( dobrovoljac ) ; pa neka nam javi, kako je zavrsio trening.... :lol: . Jedino ako mu pauza nije 3 sata.... :wink:

Van mreže RoCkY

• Lightweight Member
« Odgovor #22 poslato: Septembar 08, 2006, 06:41:04 posle podne »
Citat: Pedja_Petrovic

SAMO ME ZNAIMA OVAJ PROTEIN SAHKE....S OZIGROM DA PREPOSTAVLJAM DA JE TO CIST WHEY,ALI NEJG AUZMATI SAMOG BAS I ENMA NEKE SVRHE POGOTVO U TIM SATIMA KADA GA ON UZIMA...ZANIMA ME SA CIM GA UZIMA..ALI PREPSOTAVLJAM DA JE NEKI VITARGO ILI TAKO NESTO...ALI TO OEPT ONDA DOVODI U PITANJE NEJGOV METABILZIAM KOJI OCIGLEDNO DOBRO REAGUJE NA UH

Pedja sto nema svrhe uzimati samo whey bez icega i sta treba dodati??????
I  DON'T  EAT  FOR  TASTE,  I  EAT  FOR  FUNCTION

Van mreže Corey

• Heavyweight Member
« Odgovor #23 poslato: Septembar 08, 2006, 06:49:04 posle podne »
dekstrozu, pogledaj sticky

Van mreže Vladar

• Admin
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #24 poslato: Septembar 08, 2006, 07:59:50 posle podne »

Znaci prokomentarisali su da ima metabolizam ala Dexter Jackson, da mu to omogucava da ostaje u dobroj formi tokom cijele godine, nazalost nije istakao sta tacno ubaci u sejk... radi kardio 3 puta nedjeljno 30 ninuta ujutro i navece - jos jedan info...
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže RoCkY

• Lightweight Member
« Odgovor #25 poslato: Septembar 08, 2006, 08:01:27 posle podne »
Citat: Corey
dekstrozu, pogledaj sticky

Pa sta to znaci da stalno pijem dextrozu sa whey-om???

Van mreže RoCkY

• Lightweight Member
« Odgovor #26 poslato: Septembar 08, 2006, 08:27:48 posle podne »

Pedja objasni mi zasto nikada ne treba piti whey sam i sta treba dodati npr kada se pije tako uvece????

pozzzz

Spartak

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Septembar 08, 2006, 10:38:05 posle podne »
pa zato jer u vecernjim satima bi trebalo da se unosi neki sporo otpustajuci protein milk,casein ili posni sir da bi omogucili konstantan priliv aminokiselina tokom noci.Whey djeluje brzo i nece moci da obskrbi nas organizam i misice aminokiselinama tokom noci jer ce one biti unesene veoma brzo nakon konzumiranja whey shake-a.Ako je to uopste whey to sto on pije uvece.Moguce da je i neki MRP

Van mreže m_boy

• Lightweight Member
« Odgovor #28 poslato: Septembar 08, 2006, 11:39:03 posle podne »
SAMO ME ZNAIMA OVAJ PROTEIN SAHKE....POGOTVO U TIM SATIMA KADA GA ON UZIMA..

i meni se ovo cini cudno..zato sam pito kolko je to realno..jel su info iz prve ruke il je copy/paste iz medija (npr.flex,md,isl)...itd.. :?

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #29 poslato: Septembar 09, 2006, 06:44:31 pre podne »
pa dobro, u jelovniku stoji proteinski sejk, a ne pise koji, znaci vjerovatno je to casein.