pitanje koliko su ovi planovi realni...
Ove info sam vam prebacio iz septembarskog MD-a, covjeka su zestoko ishvalili i tamo, a blistavu buicnost mu je predvidio i Milos Sarcev... mislim da sve to govori dosta o njemu i da li zasluzuje da se pojavi i na ovom forumu...
:wink:
izgleda me nisi razumio...mislio sam na prehranu..izgleda mi (pre)malo za nekoga proBB..itd.. :wink:
Covjek ima sest cvrstih obroka i dva proteinska sejka, vidim unosi raznovrsno meso, a i vjerujem da mu porcije nisu restoranske, ali kao sto sam i prije napisao nastupio je sa 88kg, tako da se cini da je znacajno laksi nego vecina drugih profesionalaca, ovo je jelovnik koji mu omogucava dobru formu preko cijele godine, pa predpostavljam da ne podize znacajno tezinu kao drugi bb u bullking fazi, tako kada sve to pogledas ne djeluje mi kao malo, u svakom slucaju ne hrani se kao neki Jay ili Ronnie koji imaju 40-50kg vise...
I dopada mi se ovo kombinovanje razlicitih obroka, mozda ce neko od iskusnijih dati komentar da li je to malo vodeci racuna o njegovoj potrebi da bude u pristojnoj formi preko cijele godine...
:wink: