Desila mi se sledeca stvar:
Radeci trening za noge, odjednom mi se smucilo, pocele su da mi trnu ruke, dobio sam nagon za povracanjem, morao sam da izadjem napolje na svez vazduh par minuta, a posle toga sam legao na klupu, stvarno mi nije bilo dobro. Posle kada sam popio pwm sejk, malo sam se povratio, ali osecao sam se kao da me je neko dobro premlatio, ceo sam se tresao, bukvalno jedva sam se presvukao.
Radio sam prvo 4 serije cucnja zagrevanje, pa 5 radnih serija, sve do otkaza, u zadnjoj seriji sam cak seo dole i nisam mogao da ustanem, pa sam se prevrnuo, ali zahvaljujuci trening partneru nisam se povredio, uspeo je da uspori pad. Posle toga sam uradio 1 laganu seriju leg pressa 15 pon, pa 3 radne serije do otkaza(pon otprilike 12-6). Posle toga 3 serije hodajuceg iskoraka sa tegovima(15-10 pon po nozi, tj 30-20 pon ukupno)opet do otkaza, tj padanja. Posle toga 5 serija lezeceg noznog pregiba za zadnju lozu opet do otkaza. I onda sam poceo da radim listove, i posle 2 serije odjednom mi se smucilo i pozlilo mi je, mislio sam da cu da se onesvestim, jedva sam se povratio. E sad, mene zanima, da li je neko imao slicno iskustvo, tj o cemu ovde moze da se radi, da li da idem sutra da vadim krv il tako nesto, ili sta da radim? Napominjem da se sad vec osecam bolje kako sam jeo, i malo odmorio. Jeo sam redovno(4-6 puta dnevno), jeo sam jedno 1sat i 15 min pre treninga obrok sa kompleksnim UH i mesom, spavao redovno, treniram dan odmora dan pauze, suplementi whey i creatin, bas se cuvam kako da kazem, ne pijem alkohol,posvecujem se treningu skroz, i nikada mi nije ovako bivalo muka, a radio sam slicne treninge(mislim na napor). Vadio sam krv bas pre jedno 2 nedelje i sve mi je bilo ok, tako da nisam imao nikakvih naznaka za ovakvo nesto. Bio bih jako zahvalan ako neko moze da mi protumaci ovaj nemili dogadjaj i da mi predlozi sta da preduzmem...?