@vladar slazem se. recenica je isla u pravcu sigurnosti proizvoda. a jako velika vecina slusa dilere koji ce da prodaju ono sto im ne ide. ova prica se vec prica jako dugo i koje iole pametan, skontace da su 2 i 2 =4 a ne da im mozgovima upravljaju dileri kojima su bitne samo pare.
Galenikin Depo je proizvod farmaceutske cistoce. Bio bih lud ili bezobrazan da kazem da ne valja, ne moze da bude bolji. To sto mene brine, je da samo zato sto je 20 ampula toliko eura i saka d-bola toliko koliko kosta razlog da neko posegne za upotrebom dopinga.
Licno, da ucinim temu mozda zanimljivijom, ne koristim dugodjelujuce estre, ne iz razloga sto ce nesto "da mi navuce vodu", ne ni jer sam takmicar kojem igra igru maximalno izbacivanje tecnosti, ne ni zato sto radim neke ultra kratke cikluse, vec iz razloga sto zelim da u trenutku kada sam spreman da krenem sa ozbiljnom artiljerijom, u najkracem vremenskom periodu postignem maksimalno najveci napredak. Gadjem od starta jako i dam sve od sebe u recimo tih 8 sedmica koje moje tjelo, moj CNS, moje obaveze u 35. godini zivota mogu da izdrze. Nakon zadnje aplikacije "rad" na oporavku krece jako brzo, i sam oporavak traje krace. To su moji razlozi - ne ni cijena, a ni broj aplikacija koje treba da dam sebi. Ultimativno dam sve sto imam u tih osam nedjelja, oporavim se prilicno brzo, i spreman sam za dalje - da li je to faza bez hormona, da li je to neki novih 8 nedjelja sve je stvar izbora u postojecim zivotnim okolnostima.
Neko ce reci idi 12, 16 nedjelja... neko ne skidaj se. Ok ako nekome tako odgovara, ali razmislite malo koliko ste u bilo kom ciklusu sa recimo dugodjelujucim agensima napredovali u 12. ili 14. nedjelji? Kada je u stvari najveci napredak, uvijek nakon priminiga, uvijek u tom nekom intervalu do 8 nedjelje, a cesto i krace, te umjesto jednih brzodjelujucih komponenti u tih 8 weeksa mozda je pametno iskoristi razlicita oruzija - svicovati malo stvari, a ne samo 500, 750, 1000mg, 2000mg testa i nema velike filozofije. Nakon tih recimo 8 nedjelja, u najbolju ruku forma ostaje ista, a svaka nova nedjelja je dodatno dragocjeno vrijeme koje svom tijelu nanosite stetu i prolongirate oporavak. Svaka nedjelja nakon ciklusa kada cekate da deca, depo i sl stvari izadju iz sistema su jos bacenog vremena. Sta vam god neko kaze - nemate ne znam koje vrijeme - 25, 30 godina to su prave godine da se nesto napravi ko zeli da bude extremno misicav, jak ili sta vec...
Nego da se vratim na prvi post... Momak koji je otpoceo temu, kada se doedukuje i opameti bice vise nego dovoljno i 350-400mg nekog testa bez dodataka, da skvasi noge, pod uslovom da brdo novca, koje vjerovatno nije planirao potrosi na ono najbitnije - kvalitetnu prehranu.
Toliko za sada.