Što se tiče peruti na glavi, mogao bi da probaš medicinski šampon "Nirel", imaš ga u apotekama, a ovo za suvu kožu i njeno pucanje, možda da probaš sa Omega-3 kapsulama, 3x dnevno po jedna kapsula.
Najverovatnije omega 3. Moze biti i nedostatak vitamina, ali obican multi kompleks bi ti pomogao, a tebi nije.Definitivno kreni sa omega 3, ali jace doze od ove 3x1. Uzimaj kolicinu koju mozes da ispostujes bar jedno 2 meseca.
Super complete formula od ultimate nutrition, teraj pune doze koliko pise na kutiji, znaci 3 x 3 tablete dnevno.. tako radi nekoliko meseci pa ces videti da ce se kvalitet koze popraviti..
Probaj B-komplex... on je bas ono za kosu, kozu i nokte... Natrolov B-100, sadrzi 100mg B komplexa u svakoj tableti... a kosta nekih 1500din (100 tab).. moja komsinica koja je imala hemoterapije je koristila bas taj kad je oporavljala organizam... a mozes misliti u kavom stanju su joj koza i kosa bili...
Ja ne vidim zasto ne bi otisao kod dermatologa.Jeste da smo skloni da pljujemolekare i njihovo (ne)znanje i cesto smo u pravu ali postoje neke stvari u vezi kojihoni mogu da pomognu bolje od nas koji nagadjamo ili postavljamo internet dijagnoze.Zaista te nista ne kosta,sve kratko traje-i svakako ces morati da koristis kreme,ne mozesve da se resi iznutra ako me razumes.