Ovo je moj danasnji trening za ledja.Ovako on otprilike izgleda s tim da svake nedelje jednu vj zamijenim njoj slicnoj,da bih razbio monotoniju,mijenjam tezinu a samim tim i br ponavljanja.Radim od 3-5 serija kako sam kad raspolozen i u zavisnosti koja je vjezba u pitanju,kako mi odgovara i slicno...iz serije u seriju smanjujem br ponavljanja,od nekih pocetnih 15-ak zagrijavanja do poslednje serije koju radim 6-8 ili 10 pon.i to u zavisnosti od vjezbe.Danas je to izgledalo ovako:
-vucenje na lat ispred
-t sipka
-veslanje u preklonu sipkom
-veslanje u preklonu obrnuti hvat
-seganje bucicom(tako je bar primitivan naziv nzm kako se tacno zove vj msm da znate o cemu je rijec)
-mrtvo dizanje
-slijeganje ramenima bucicama
Sto se tice pauza izmedju serija one su zaista minimalne ne prelaze 30-40 sek. jer treniram sa drugom i pauza nam je bukvalno,kad jedan zavrsi odma radi drugi...Mozda ovih 7 vjezbi izgleda mnogo,ali moram reci da veslanje u preklonu sa sipkom (normalni i obrnuti hvat) radim po 3 serije,takodje mrtvo 3 serije kao i slijeganje ramenima bucicama...dok ostale vj radim po 4 serije.Ne volim da forsiram tezine po svaku cijenu,ali ledja mi dosta dobro idu tako da ni tezine nisu bas male
Sto znaci da je ovaj trening(makar meni)dosta naporan...Posle tren popijem whey+dex. sto i nije neka suplementacija ali trenutno mogucnosti tako nalazu.
A nijesam na pocetku rekao imam 18 god i treniram nekih god dana sa malim pauzama,ali se nadam da ubuduce tih pauza nece biti,samo Boze zdravlja
POZELJNI SU KOMENTARI NA SISTEM TRENINGA I NA SVE OSTALO U TEXTU NARAVNO..POZDRAV