Ja da sam na tvom mestu bi krenuo lepo redom...
Jel tebi iz nekog razloga neophodno da bas sada zveknes bilo sta ili da isplaniras?
Dakle, baza svake kure je test jel tako - jeste... Prema tome valjda bi bilo logicno da krenes dragi forumasi, itd itd, moj plan je s'obzirom na prethodne kure koje sam imao da uzmem toliko i toliko testa (depo, prop, sta god), zbog toga sto sam sklon/nisam sklon aromatizaciji toliko i toliko...
Ili posto mi je ovo prva kura isao bi solo test, da vidim kako ce telo da reaguje na supstancu, ili posto mi nije prva a znam kako reagujem, kombinovao bi sa nekim oralom npr. dbol jer hocu kick i sta ja znam, uzimao bi toliko i toliko mg prvih X nedelja...
Ili imam provenu kombinaciju od dilera za Bold/Decu isao bi toliko i toliko mg/week da prati test...
Ili ovo mi je vec nemam pojma koja kura, kombinovao bi nesto trece...
Finansijski sam ogranicen na XXX $$$, vremenski mogu da se iskombinujem za XXX treninga nedeljno...
Sto se PCT tice, verovatno cu raditi nesto sa lekovima (tim i tim), ili cu probati prirodno da povratim stanje u normalne vrednosti...
Klopa/jelovnik kojim bi pratio sve to, izgleda ovako itd...
Naravno, sve ovo radim jer sam zdrav, nisam imao nekih zdravstvenih problema ranije, znam koje su nuspojave koje supstance itd..
Takodje, ako neces sam da se bodes, ili nemas koga ko ce te ubosti, vrlo je glupo odluciti se za solo orale...
Ne znam gde zivis, ali test krvi mozes da odradis i u domu zdravlja, i slobodno reci doktoru zasto ga radis...
ZA KRAJ...
ljudi svukao sam kilazu sa 103,5 na neke 93,5 ,mada ima tu jos da se koriguje malo masnih naslaga ,ali i ovako sam se bas dosta osusio ,pa bih sada da krenem neku pricu Testo galenika 250 nedeljno ,e sad pitanje je sta najbolje ukombinovati sa njim ... nasao sam i wins zambon inject u pakovanju 3kom po 100mg/ml ,a od efedrina samo epherit ali to bih tek tamo na posletku .
mislim covece... daj saberi se.. masa definicija wtf!? Ne mogu prosto da verujem da neko ko ima 18+ godina moze ovako da razmislja... Bolje da citas dobrih 6 meseci intenzivno pre nego sto zveknes bilo sta trosis zdravlje, vreme, pare sve, a rezultat ce izostati...
Gotov ciklus ti ovde sigurno niko nece napisati, ili podrzati gluposti koje se lupetaju...