Da ne bude da se prose***am mnogo, ali jutros sam dosao do teretane i vratio se kuci jer nisam mogao da prodjem od besnih kerova! Vec su me ranije napadale lutalice, kao i mog brata, i od tad imam strah od njih.
Oni besni vezani lancima pored staze kod autobuske stanice, ajde i nekako, mada mi se i tu preseku noge kad krenu na ogradu i da laju. Cini mi se da je tu neka prodavnica hrane za ljubimce.
Ipak, ajde da kazem da je to do mene, jer imam strah od njih. Ali danas sam isao okolo, kao i mnogo puta do sad, kuda ulaze kola, pored perionice. I tu su 3 nevezana kera, bez ogrlica, krenula na mene!
Uopste ne znam cija je obaveza da se pozabavi tim kerovima, i da se za to ne odgovara, ja bih se pozabavio njima!
Zakonom je obavezno da, ako si vlasnik kera, da uvek bude na povocu (pod uslovom da ovo nisu lutalice, mada sumnjam)!
Toliko sam se iznervirao i morao sam ovo da podelim sa vama, verujem da znate o cemu pricam!
Ponavljam, ovo mozda nekome nije problem, mozda nekome ja samo se***, ali ja imam losa iskustva i meni jeste.
Nadam se da ce se neko pozabaviti ovim, jer se sramota da ne mozes bezbedno, bes stresa i razmisljanja da dodjes do ovako dobre teretane!
Toliko.