pa voleo bih da ubacim,ali mi je problem radi lakta...pa ih izbegavam u sirokom luku da jos ne pogorsam stvar
@dominikanac pa i ja kada krenem da radim ramena ne mogu da stanem...isto taj rad,sve dok mogu da podignem ruku ja nemam srca da zavrsim trening
...
slican sam kao ti...ramena najjaca grupa,triceps slab,i muka sa bencom oko izolovanja grudi...uvek se ramena na kvarno ubace
pozitivna stvar je sto zamoris ramena pa kasnije biceps mozes bolje da izolujes,ne fuserises dodavanjem ramena...
a cesto mi je problem da kasnije nemam snage za biceps,jer ne mogu stanem sa ramenima,pa sam zato zamenio da prvo odradim biceps...rado bih odvojio rame u zaseban trening al nemam tolko vremena...
razmisljao sam,mada ne znam koliko je to pametno...da radim neko vreme grudi + ramena, a ruke u drugom treningu posto ih uvek zapostavim (za biceps posle ramena nemam toliko snage,a triceps aj i nekako posle grudi,vec je nacet) ...a za ramena ne treba puno snage...vise izdrzljivosti, puno serija sa manjim tezinama
a za triceps znam da je najbolja kombinacija,..al kazem ne mogu kombinujem...samo sajle radim,propadanja,uski benc i kick back.