Scitec deterdžent je najbolji za pranje sudova, još ako uzmeš bcaa, odmascivac za sudopere i sve vodovodne cevi, radi bolje nego tuboflo
piratski
znas kako...
nikada ne treba ici djonom
znaci, ARGMENTI...zasto - zato, kako - ovako, koliko - ovoliko
NARAVNO - sve argumentovano, dokazano i pokazano na papiru, ispricano na jeziku kojeg obican covek moze da razume..
ti si neko ko suplemente znas do u "brucku" sto se kaze, i znam da si ovo napisao iz zajebanicje i da mozes sa svima u svakom trenutku da udjes u argumetnovano raspravu ZASTO-ZATO.....ja ne krivim ljude....zaista..krivim NACIN na koji pokusavaju nesto da ostvare.
Licno ne razumem...ja prodajem i to sto drugi prodaju I ako negko zeli da kupi gold standard, scitec ilinesto peto..a ne pita za savet i smatra da on ZNA - nemam nist aprotiv niti cu da ulazim u bilo kakvu polemiku
ali
ukoliko neko pita za SAVET, e to onda koristim gore navedno, zasnoavano na CINJENICAMA
dobro..hahah,ne korstim reci deterdzent i slicno, ali svakako uvek mogu da PRASNEM suplement facts proteina koji kosta 3000 din i proteina koji kosta 6000 din i onda me obicno ljudi pitaju..cek..ko koga ovde jebe.....soory for my Franch..hahahh