Ma Peksone taman posla da sam posumnjao u tebe kao taj lik, nego cisto onako okvirno da znam jos koliko grama proteina imam. EDIT:HAhhahaha ubaci i mene u te bisere.
Peki, Vojo, Slobo, nije lose nista Perun mislio, vec znate osecaj kad prvi whey kupite, pa se plasite da ne potrosite brzo hahah
Citat: Цветко Februar 15, 2016, 12:25:20 posle podnePeki, Vojo, Slobo, nije lose nista Perun mislio, vec znate osecaj kad prvi whey kupite, pa se plasite da ne potrosite brzo hahah Ma okej to,nego mi je jako smesno sta su ljudi sve spremni da urade da provere da li ih je neko zajebao,i jos lik vaze po mericu i na kraju skonta da fali 1 MERICA za ime boga i digne telefon da zove Pedju da cima i na kraju je lose merio ... haos
Citat: Перун Februar 15, 2016, 12:19:31 posle podneMa Peksone taman posla da sam posumnjao u tebe kao taj lik, nego cisto onako okvirno da znam jos koliko grama proteina imam. EDIT:HAhhahaha ubaci i mene u te bisere. ma naravno bre!sta ti jensaravni da nisam ni shvatio losemalo se salimoma nema tu sta ja ili moje ime druzeto je jednostavno firma i tehnolgoja prozivodnje koja je kompjuterizovana do te mere da su odusptanja moguca,samo ako crkne komp (na zalost smo sve podredili tim sranjima),pa nam tako i zivot vode ...ali dobromalo sale nije na odmet
Ajde jedno glupo pitanje: koliko grama ima prazna kutija od Amino Wheya 3.5kg? Neko rece ovde oko 300g sa poklopcem.
+/- 336g. Sa poklopcem i mericom unutra
Jel ce da stizu uskoro neki novi ukusi od Amino Hydro od 3,5 kila ?