Ajde jedno glupo pitanje: koliko grama ima prazna kutija od Amino Wheya 3.5kg?
Neko rece ovde oko 300g sa poklopcem.
da li je moguce ?
Pa jbg Peksone.Malopre si napisao primer koji obiluje brojevima,procentima gramima pa ljudi sada nista ne prepustaju slucaju..Hahahah...
Ma dobro
ja se slazem sa sviim oko danasnjeg zivota u srb ,ne poverenja ljudi i bilo sta i bilo koga.
Samo sto bi ipak malo racionalnosti trebalo se drzati jbg.
Imao sam prilike gde je covek ljutito zvao i rekao da je on merio protein i da je brojao merice (nisam mogao da verujem,na sta je gubio vreme) i da umesto 125 ima 123.5 merice.
Onda sam ga zamolio da uzme sav taj prah koji je merio mericom,i da ga stavi u najlon kesu i stavi na vagu.
Naravno,uradio je to bez pogoovara i odmah me zvao da mu nije jasno,kako ima tacno 3499 gr (3.5 kg) i onda je krenuo napad da MERICE nisu tacne (nemam pojma sta god to da znacilo)
pre nego sto sam eruptirao,objasnio sam mu jos jednom,da nikada ni u kom slucaju,nije moguce da jednom mericom zahvati tacno 28 gr vec da i ako samo u jednoj merici ima vise 0.5 gr tj npr 28.5 gr na kraju ce da mu cifra izadje na 60 gr manjka ,a da ne pominjem ako je u jednoj merici zagravio vise od 0.5 gr ili u drugoj manje od 28 itd itd
naravno
covek se nasmejao gorohotom,shvatio neke stvari
i od tada,a evo sada vec treca godina je nasa redovna musterija,sa otvorenom teretatnom gde prodaje THE