Mozda glupo pitanje, ali da li je Cookies and Cream menjao sastav ili nesto slicno? Ovo mi je 3. kantica za redom ali nije kremasta kao prethodne dve, one su bukvalno dok ih uzimas mericom bile bas guste dok je ovaj sad rastresit, kao da pijem npr jagoda/banana. 2 merice u pola litre vode su bile ekstra kremaste, dok ovaj sada nije... Msm, popicu ga svakako kakav god da je, nego da znam da li da narucujem opet njega il' da menjam
nema glupih pitanja, moz biti samo glupih odgovora, tako da je pitanje ok
Nije se menjao sastav niti ce sigurno posto je to svakako najprodavaniji protein.
Razloga tome je isto kao kod ovog iznad sa kazeinom.Problem su VELIKE serije! Odnosno batch-evi.
Ne bi trebalo da su UOPSTE problem, ali kada macke nema (tehonlog) misevi kolo vode. Vec nekoliko puta sam razgovarao vlasnikom zbog toga. Jednosavno postoji mixeer koji mesa smesu- masu koju tehonlog odredi tj prema odavno utvrdjenoj formuli.Sve je naravno komp odosno digitalizovano. Jedino sto je problem sto mixer ne belezi gresku ako se sikljuci RANIJE. Tipa, za mixove 1900 kg smese potrebno je 25 min kontinuiranog mixa i onda se pristupa packungu.
ALi zbog toga sto se neko napravi pametan, a zbog boljeg "ucinka" mixer iskljuci ranije, uradi se packung i ide se dalje. A pogtovo, a POGTOVO, ako se radi o broju od 1000 kutija istog ukusa od jednom....onda je zurka.....u svakom slucaju, svakako prenosim ovo napisano i svakako cu ovaj put biti vise nego decidan ...
isto je i za kazein....ustvari tu jos gore.Tu bi trebalo da mixer vrti duze, jer su manji batcevi, ali jebigaaa..eto...kako kada....
ufff
uglavnom, sa proteinom naravno nije NISTA niti se menjala formula niti bilo sta