Kad bi pakovanje od 3.5kg bilo sa ukusom lesnika kao sto ima kazein davio bih se u njemu. Cokolada mi se iskreno smucila. Nije mi jasno sto su se orjentisali samo na taj ukus,ako je amino whey isto sto i hidro samo manje pakovanje znaci da je tehnologija pravljenja ukusa identicna i da jednostano nece da pune vece pakovanje od 3,5kg. Ja sam skoro napravio miks sa lesnikom, ceo hidro sam pomesao sa kazeinom i dobio sam triple lesnik
aco vidi
razmsiljanje o brojkama i razvoj neke firme u eu je sigurno drugaciji sistem nego u nasoj zemlji gde je sistem ap-cap i to je to
jednostavno MATEMATIKA tj ekonomske BROJKE ne dozvoljava da se upusti u taj poduhvat
razlog je taj sto se u jednom BATCH-u izbacuje 1000 kutija npr od 3,5 kg
s obzirom da se pakovanje od 3,5 kg puni samo za trziste SRB,CG,BiH i MKD opravdanost izbacivanja 1000 kutija npr vanile,1000 kutija lesnika ili 1000 kutija kukija NEMA SMISLA jer bi imalo ako bi mi koji uvozimo aw od 3.,5 kg potpisali ugovor da ce mo da u 3 meseca prodamo 3000 kutija ostalih ukusa sto SA DRUGIM UKUSIMA NIJE MOGUCE da se uradi-na zalost
Dakle,ja bih trebao da potisem ugovor sa THE zbog 20-30 neka bude i 40 ljudi (mada sam siguran da ih nema toliko) koji bi npr probali aw cookie od 3,5 kg) i onda trazili jagodu i tako u krug
to se ne radi tako iz gore navedenih razloga
spoemnuo si 2.3 kg-sve je isto,naravno samo TRZISTE NIJE
jer THE ima u ponudi za celu eu pakovanje od 2,3 kg dok 3,5 po nasem ugovoru NEMA
dakle,nije problem proizvesti 3 hilj kutija za celu eu koje se prodaju za manje mesec dana itd itd itd,dok je sigurno problem da se radi nesto sto ekonomski nije opravdano
da se rauzmemo odmah-MENI NIJE U INTERESU da ovo pisem jer bih ja sigurno vise voleo da imam 9 vrsta ukusa na lageru pa makar prodao i 20ak kutija od tih ostalih ukusa mesecno jer je meni svjedno da li ce neko da kupi jagodu ili cokoladu,ali na zalost tamo rade ljudi koje ne zanima proteini vec brojke i licno sam sam se uverio da je to tako.
neznam da li siu me uspeo shvatiti sada jer ovako na brzinu i iz bolnice kucam sa tel pa nemam pojma da li u opste sam i uspeo sve objasniti.