Momci niste me razumeli bas najbolje. Ja se bavim Kick Boxom vec 9 godina i u teretanu idem samo kako bih dobio jos snage i kako bi moj udarac bio sto explozivniji. Nemam nista protiv suplemenata ali mislim da mi nisu potrebni.
Citat: adisMomci niste me razumeli bas najbolje. Ja se bavim Kick Boxom vec 9 godina i u teretanu idem samo kako bih dobio jos snage i kako bi moj udarac bio sto explozivniji. Nemam nista protiv suplemenata ali mislim da mi nisu potrebni.pa uz pomoc suplemenata oporavak bi ti bio kraci , gde bi meni bio kraj da sam bio upoznat sa suplementima dok sam treninrao fudbal , samo ti mogu pomoci :wink:
Citat: MarkoniCitat: adisMomci niste me razumeli bas najbolje. Ja se bavim Kick Boxom vec 9 godina i u teretanu idem samo kako bih dobio jos snage i kako bi moj udarac bio sto explozivniji. Nemam nista protiv suplemenata ali mislim da mi nisu potrebni.pa uz pomoc suplemenata oporavak bi ti bio kraci , gde bi meni bio kraj da sam bio upoznat sa suplementima dok sam treninrao fudbal , samo ti mogu pomoci :wink:....bas tako markoni
Citat: pedjosCitat: MarkoniCitat: adisMomci niste me razumeli bas najbolje. Ja se bavim Kick Boxom vec 9 godina i u teretanu idem samo kako bih dobio jos snage i kako bi moj udarac bio sto explozivniji. Nemam nista protiv suplemenata ali mislim da mi nisu potrebni.pa uz pomoc suplemenata oporavak bi ti bio kraci , gde bi meni bio kraj da sam bio upoznat sa suplementima dok sam treninrao fudbal , samo ti mogu pomoci :wink:....bas tako markoniOK momci, pokusacu i videcu rezultate, u svakos slucaju hvala puno, :lol: :wink: :wink: :wink: