Pripreme za UFC 141 su u tijeku, ali ne protiču mirno. Jedan od boraca malo je uzburkao vode.
Alistair Overeem je odlučio promijeniti neke stvari u svome životu te najavio nešto što smo već znali.
"Pobjednik borbe između mene i Lesnara, borit će se sa pobjednikom borbe između Velasqueza i dos Santosa."
Alistair nije želio prognozirati drugu borbu, ali za svoju je rekao:
"Znate što. Biti ću odvažan i reći vam. Prebit ću ga."
Iako smo ovo znali i prije, druge stvari se odvijaju u Alistairovom životu trenutno. Overeem je napustio Golden Glory zbog "povrede povjerenja" i sada trenira u Xtreme Couture gymu u Las vegasu. Kako je Overeem objasnio, sa trenerima je ostao u dobrim odnosima, ali ne i sa upravom.
Bas Boon nije bio prisutan na pregovorima sa UFC i stalno mi je nešto skrivao. Kasnije sam otkrio neke stvari u ugovoru i dalje nisam mogao nastaviti raditi s njime.
"UFC ugovor je najveća stvar u mojem životu i to nisam mogao olako pustiti. Sljedećih nekoliko godina vidjet ćete moje najveće borbe jer upravo sada dolazi to razdoblje, borbe sa najvećim imenima i borcima."
Ovaj rasplet događaja možda nije najbolje rješenje za Overeema jer mu se borba sa Lesnarom bliži, a on se mora navikavati na nove sparing partnere i nove trenere.
"Novi treneri nisu najgora stvar. Već ionako dosta stvari radim samostalno tako da se mogu lako prilagoditi svemu."
"Žao mi je što je ovako ispalo sa Golden Gloryem gdje sam trenirao 12 godina, ali jednostavno nije bilo drugog načina. Mogu samo reći da ću biti potpuno spreman za Lesnara i ostale borbe koje dolaze."
www.nokaut.comTHE REEM SEASON 2 EPISODE 7: CROSSROADS