Prvo da napomenem...proveo sam stotine sati citajuci ovaj forum, narocito podforume vezane za ishranu, suplementaciju, trening sa tegovima i steroide, nisam pisao nista jer mi je uglavnom sve bilo "jasno" pa nisam hteo da spamujem. Sad planiram da ubacim malo hemije po drugi put pa da pitam za savet. Treniram aktivno 2ipo godine, s tim sto sam 2 godine i 3 meseca bez pauze (ne racunajuci pauzice od 7-8 dana u 3 meseca), nakon cega sam napravio pauzu od 4 meseca i sad gruvam 3 meseca onako muski sa unosom 250g proteina dnevno, oko 500uh i 100 masti - oko 3500kcal (25 god, visok sam 1.80, tezak 82kg), prilicno sam "isecen", bice i fotkica. Treniram ovako:
pon: grudi
uto: ledja
sre: odmor
cet: ramena, noge (noge samo par vezbi jer napreduju nenormalno u odnosu na torzo i ruke)
pet. triceps, biceps, podlaktice
sub,ned odmor
trcanje posle svakog treninga laganim tempom 10min, trbusnjaci 2x nedeljno kad imam volje
E sad...imao sam neku kuru na samom pocetku (pre skoro 3 god) - nedeljno 250mg test-e (galenika depo), 200mg norma hellas deca (imala je hologram i onaj crveni zig iznutra, valjda je bila original) i 30mg dianabol dnevno - ovo je sve trajalo samo 4 nedelje, bio sam zadovoljan rezultatima, od suplemenata sam koristio kreatin, glutamin i whey u toku i posle kure, od zastite silimarin i posle kure samo tribulus, posto su bile male doze, valjda nisam pogresio, s obzirom da nije bilo nezeljenih efekata.
Da predjem na stvar...trenutno treniram bukvalno na suvo, hrana je na visokom nivou. Da imam kesa uzeo bih The x3m preload, po kilo glutamina i bcaa, kreatin i the amino whey i tu bi se prica zavrsila, pre treninga preload, whey u toku i posle treninga pwm i kraj price, ali...posto to nije slucaj planirao sam the amino whey 3kg (danima kad treniram pwm 2 merice i u danima pauze po 1) i 8 nedelja solo galenika. Necu vas pitati za doze jer znam da necu dobiti odgovor (dvoumim se izmedju 250 i 500 nedeljno) cilj mi je masa jer dalje jednostavno nece. Probao sam i rotacije s treningom i povecan dnevni unos kalorija i proteina - samo sam gubio na definiciji. Zanima me vredi li upustati se u ovo? Ako vam treba jos informacija - tu sam.