Pedja nisi lepo procitao post.Ja sam napisao da je glupost reci da uz max sredjenu ishranu +hemija ne mogu da se dobiju valjani rezultati.Nisam napisao da ih pokretac ove teme ima,buduci da sam napisoa i da mu ne bih svaetovao kuru jer mu je slaba ishrana.
i daleko od toga da je logika moja da je hemija jeftiniji nacin da se dodje do msiica.Evo nek se jave ako zele samo ljudi sa ovog foruma koje sam odvratio i od prvih i od drugih kura bas zbog toga sto su isli ovom logikom zaobilazenja nekih stvari.
Suplementi ili ne,hemija se koristi kad lupite u neki plato i ide se izuzetno sporo ili se skoro uopste ne ide dalje.Tu valjda nema sta da se prica i moje misljenje o tome svi znaju.
e sad na tvoja pitanja tj izjave da odgovorim:
da trosio sam dosta na supse,bio sam natural,i opet bih isto uradio i ne bih posezao za aas dok ne stignem do nekog valjanog osnova da ne kazem platoa.ja sam lepo trenirao godinama,uz supse sam dostigao neki nivo i onda uz jos god dve istrazivanja krenuo u aas...mislim da nisam pogresio.
Ovo oko hemije kao jeftinije opcije sam ti vec odgovorio,nikako.nazalost tako trenutno radi 99% korisnika aas :/ i jbg mi s eovde borimo protiv toga,zato razumem sto si mozda protumacio moj post na los nacin.
Mislim evo primera...cujem dosta puta u teretani kaze lik "Ja kad nemam wheya ne treniram uopste" a moja izjava bi pre bila "Da ne mogu da unesem 250-350gr proteina i kilo UH dnevno,niti bih koristio aas niti bih se bavio ovime na ovom nivou nekog viseg rekreativca. A ti proteini i UH mi zaista nije bitno da li su iz wheya,kazeina,pirinca,vitarga ili jaja sve dokle god ih imam za pojesti u dovoljnoj kolicini.
Hocu reci,pokusavam da nagnam ljude da supse shvataju kao dodatak majku mu,ne kao nesto bez cega nema treninga.Ako ti jedes dva kila mesa dnevno,samo rokaj tako i dalje,ne gresis,to je ono sto sam zeleo reci.
I jos jednom nigde ne pise ako nemam za protein uzecu galeniku.Ja licno na kuri evo koja ce za koji dan,znam da ne mogu bez wheya uneti potrebnu kolicinu proteina,i naravno da sam prvo uzeo supse pa tek onda dao koju stotinu jevreja na hemiju.To je moj primer,opet znam gomile koje prave svasta a ni ne liznu whey vec klopaju kao ludaci.Niko ne kaze da ne bi imali bolje rezultate sa full suplementacijom,vec je kritika ovde bila da je bez full supsa nemoguce napredovati iole dobro! nadam se da se razumemo sada.