znam, kapiram i meni je trebalo da sednem dobro i prostudiram sta i kako.. jer sam pravio greske tako sto sam se vracao klasicno treningu ne aktivirajuci te manje misice koji prave potporu i to je onda rezultiralo da cim dodjem do nekih tezina ili ponavljanja- problem se vraca jbg i onda nema dalje. Tako da dok nisam posvetio dovoljno vremena samo tome nije bilo rezultata...Ako nemas ideju pocni od Dean Somerset , Athlean x , active chiropractor i dalje search.. znam da tu sad treba dosta isfiltrirati jer je internet pun tih zajebancija ali nije neizvodljivo. Sustina je core, maksimalno koriscenje rekvizita bosu, pilates lopti, medicnike, platformi, razne nestabilne podloge, sajle, plankovi sve moguce varijante izdrzaji, izbor vezbi pre svega u kojima ne osecas bol, recimo vecina ljudi koji pate od tendonitisa kolena umesto iskorak unapred, rade unazad, bugarski iskorak itd... opet ukoliko nema boli, vezbe kombinacije mobilnosti i snage itd postane u to u nekom trenutku kao , kazem kao neki funkcionalni tr... sve ce ti to nesto odgovarati nesto nece, vremenom ucis i gledas u kom pravcu ides da bi se na kraju polako ubacujuci vezbe vracao neokm sistemu treninga... samo bez zurbe i daj mu koliko god je vremena potrebno...