"Serge, opusti se, zna Filip sta prica, nije on tebi gurnuo prst u oko, nema potrebe za "vikanjem" tj velikim slovima. Sve full."
Iskreno,malo me je iznervirala prva recenica "modulator"- a,a ne Filipa pa sam zbog toga reagovao malo impulsivno,izvinjavam se zbog toga.
Filipovo misljenje stvarno postujem,ali ne mogu reci da se i slazem sa njim sto se suplemenata tice.
"Negde si napisao da si 172 visok a tezak 75kg osim ako nisi u takmicarskoj formi sa 75kg, rekao bih da ti trebas prvo da kidas po ishrani pa tek onda da brines o prahu i super,drop,gigant setovima. Ponavljam, ne guram ti ni ja prst u oko, sve je dobronamerno. Pozdrav"
Da,ta visina i ta tezina je u pitanju,samo je problem sto sam ektomorph,samim tim sam poprilicno cist i kad radim na masi.Moj najveci problem su noge(iako ih radim na pocetku sedmice,tj. prvi trening),tu sam najslabiji pa mi zbog toga nedostaje kilaze,jbg genetika.Ostalim mis. part. sam poprilicno zadovoljan.
E sad znas moju tezinu pa prati sta sam samo danas pojeo
-sedam jaja+2 zum.+100g zob pah...250g bijelog mesa+75g rize...250g bijelog+75g rize...250g bijelog+400g krompira...trening...pwm whey+glutamin+kreatin+dex...80g zob. pah+whey+kikiriki...250g mladog sira(do kraja dana ce biti tako)
Jel" ovo losa ishrana za nekog ko ima 75 kg???Moj najveci problem je moj metabolizam i genetika.
Pozdrav i tebi