"Ja se izvinjavam al nisi bio naveo koje suplem koristis i po tome sa zakljucio da ih ne koristis, a i taj izbor suplementacije mogao bi da pojachas sa BCAA ako vec nemas za tecne amino s obzirom koji tiptreninga radis"
Hvala na savjetu.
"Naravno da je preveliki stres za tako malu misicnu partiju kao sto su ruke raditi dvije vjezbe bez pauze( ponovo naglasavam mislim na vjezbache bez suplemenata) posto i biceps i triceps cine jednu cjelinu tjs ruku. Koliko god ti htio da da ti je jedan misic odmara dok radis drugi i on ucestvuje u pokretu naravno ne koliko i ciljani misic,naravno ukoliko nisi napredni vjezbac sa dugim stazom koji uspije da izoluje ciljani misic do te mjere da samo njega "cilja".
Upravu si,cine jednu cjelinu samo sto je biceps primicac,a triceps odmicac.Da si rekao prednji dio ramena ili podlaktice onda u redu,posto oni ucestvuju u pokretu.Dovoljno je samo da sipku ne stisces previse sakama,nego je labavo drzis.Naravno da treba da se koncentrises na misic,pravilan forma je najbitnija stvar u treningu,vjerovatno to znas.
"Kazem ti isprobao sam u praski te klasicne super serije,bez suplemenara,nista dobro nisam napravio..."
Jbg,rekao sam kad nemam suplemenata ne radim trening jer ga onda smatram besmislenim,kad ne mogu da se oporavim kako treba.
Ovo je samo moje misljenje i ne mora da znaci da sam u pravu.Postujem tvoje misljenje i slazem se sa tobom da bez suplemenata ne treba raditi napredne vrste treninga.pozz