Ne treniram vec 1.5god i poprilično sam se zapustio . Ispao sam iz kondicije skroz,nabacio par kila viška....
Za 3-4 dana bi trebao imati fizički test za prijem na radno mijesto.
Test je dosta strog,sve ce se bodovati. Na testu ce se raditi trbusnjaci,sklekovi , skok u dalj i sto me najviše zabrinjava kuperov test izdrzljivosti. Za one koji ne znaju to je trcanje 12min,potrebno je min. pretrcati 2500-2800m.
Pošto nemam baš puno vremena da se spremam,test se odrzava za par dana (pomjerili su ga,trebao je biti sl.mjesec ).
Pokusacu malo da udjem u formu,veceras sam odtrcao 1000m ,planiram i sutra i do testa svaki dan. Nisam smio puno ,zato sto ce me vjerovatno upale uhvatiti.
Poslje trcanja sam popio par andola (zbog upala, i picu ih i u naredni par dana poslje trcanja ), od saplemenata trenutno imam samo aminokiseline (imam bcaa i leucin )pa cu poslje trcanja piti i njih uz dekstrozu radi bržeg oporavka organizma,uzimaću duplu mijericu .
Planirao sam sutra uzeti neki no reaktor ili neki sličan suplement , zanima me sta preporucujete...
Znači moram se pripremiti kroz 4-5 dana za taj kuperov test, potrebno mi je nešto što će momentalno dijelovati,da se pije prije treninga da bih mogao izdrzati tempo trcanja...
Da li neko ima pametan savjet, sta uraditi ,sta kupiti ...
Unaprijed hvala na odgovoru.