Novembar 15, 2024, 07:42:50 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Ubijen Gadafi...  (Pročitano 10293 puta)

Van mreže Branislav1984

• Light Heavyweight Member
Odg: Ubijen Gadafi...
« Odgovor #30 poslato: Oktobar 22, 2011, 09:58:20 pre podne »
ma stoka bre primitvna... a ovoj amrici niko ali niko ne moze nista ... jbt sta god da zacrtaju sebi sprovedu u delo... zajebana svetska sila...
Ali nicija nije gorela do zore,mislim i da cemo mi biti svedoci kada krene raspad sistema a onda ce tek sve da ode u tri lepe:-)

da, to je realno stvari se menjaju velikom brzinom da cisto sumnjam da ce Vasington trajati kao Rim...

Van mreže Branislav1984

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #32 poslato: Oktobar 22, 2011, 11:16:24 pre podne »

-A kad Putin odgodine postane predsednik opet,ovako nesto ocekujem i na Kavkazu kao i u srednjoj Aziji ko ne bude hteo da se prikloni Rusiji (jer iskreno sve ovo u vezi Libije deluje kao jedan dobar dogovor USA,Rusije i Kine).

Brate,kako mozes da poredis Rusiju koja hoce da resi problem na svojoj teritoriji i Ameriku koja napada jednu nezavisnu zemlju koja nikom nista lose nije uradila?
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Lazar Popovic

• Cruiserweight Member
« Odgovor #33 poslato: Oktobar 22, 2011, 11:19:04 pre podne »

-A kad Putin odgodine postane predsednik opet,ovako nesto ocekujem i na Kavkazu kao i u srednjoj Aziji ko ne bude hteo da se prikloni Rusiji (jer iskreno sve ovo u vezi Libije deluje kao jedan dobar dogovor USA,Rusije i Kine).

Brate,kako mozes da poredis Rusiju koja hoce da resi problem na svojoj teritoriji i Ameriku koja napada jednu nezavisnu zemlju koja nikom nista lose nije uradila?
Nemoj to shvatiti kao poredjenje odmah,ali mislim da cemo uskoro (kroz par god) isto tako nesto videti i od Rusije i Kine,nesto se mnogo zblizavaju,tako da verujem da je ostatak Azije najebao uskoro.

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #34 poslato: Oktobar 22, 2011, 11:34:58 pre podne »

Nemoj to shvatiti kao poredjenje odmah,ali mislim da cemo uskoro (kroz par god) isto tako nesto videti i od Rusije i Kine,nesto se mnogo zblizavaju,tako da verujem da je ostatak Azije najebao uskoro.

Rusija moze da sredi stanje u Ceceniji,a Kina da vrati svoj Tajvan...Nista drugo tipa neka osvajacka politika prema nezavisnim zemljama,ne verujem da je opcija...
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

Van mreže Branislav1984

« Odgovor #35 poslato: Oktobar 22, 2011, 11:48:59 pre podne »
Svi oni hoce da poseduju ceo svet... sada su snage ovakve pa Amerikanci prednjace.... oni se jedni drugima ne mesaju, ti gaze ove ja ove...daju se neke sablonske izjave tipa osudjujemo ponasanje ovog ili onog ali to je to, jedni druge ne diraju i svako radi sta hoce i tlaci slabije.... nas a i sve druge slabije sem recimo Severne Koreje jebe sto nemamo nuklearno oruzje...onda nas ne bi toliko drkali ne kazem da smo bili u situaciji da ga uzmemo samo kazem da ga nemamo....e sad Severnu Koreju jebu drugacije, zavrnuli su im slavine gde god su mogli i tako u krug dok se jednom ne dokace izmedju sebe a dokacice se potrebno je samo dva glupa lidera kao sto je recimo Sarkozi u Francuskoj i ode sve u pm... a i treba ovaj svet nije zasluzio da zivi.....

Van mreže VeljaP

• Heavyweight Member
« Odgovor #36 poslato: Oktobar 22, 2011, 11:59:39 pre podne »
U ovom text su fino objasnjeni principi djelovanja USA.
http://www.csmonitor.com/USA/Military/2011/1021/Can-Libya-really-be-a-model-for-future-US-military-action

svjetska dominacija uz nove i nove ratove...

Van mreže Lazar Popovic

• Cruiserweight Member
« Odgovor #37 poslato: Oktobar 22, 2011, 12:12:11 posle podne »

Rusija moze da sredi stanje u Ceceniji,a Kina da vrati svoj Tajvan...Nista drugo tipa neka osvajacka politika prema nezavisnim zemljama,ne verujem da je opcija...
Putin prica o nekom renoviranju vojne industrije sa 650 milijardi evra (ne proizvodnja,ovo ide samo za renoviranje hala itd.),pa plus ulaganje u proizvodnju novih jedinica...ne verujem da mu to treba zbog Cecenije,njih moze i sad ko mrava da pregazi.
Kina,niko vise nema ni priblizno tacne podatke koliko odobravanju za vojne svrhe (jer su opsednuti istrazivanjima i nekim novim vojnim masinama kakve niko nema)...jer vidi kakva je to nova najveca svetska ekonomska sila (sto jesu,ispred USA) a da nema i najbolju vojnu podrsku.
E vidis onda za jedno 5-7 god kad Rusija,ali prvenstveno Kina nagomilaju toliko oruzja,sta mislis da ce im cilj biti Cecenija i Tajvan...daj molim te,pa krenuce od srednje Azije,a onda prelaze na ubijanje Americke dominacije u vojnom pogledu.

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #38 poslato: Oktobar 22, 2011, 12:54:19 posle podne »
Nagomilavanje oruzja je priprema za odgovor na sirenje americke dominacije,za svaki slucaj...Sumnjam da im je cilj osvajanje novih teritorija...jbm li ga,videcemo

Van mreže vlada sin

« Odgovor #39 poslato: Oktobar 22, 2011, 01:36:23 posle podne »
Svi cemo mi kolektivno da gajimo kukuruze kada krene akcija, pre ili kasnije:)
Men sana in corpore sano !

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #40 poslato: Oktobar 23, 2011, 02:18:59 posle podne »
Citat
Zamislite nase politicare koliko bi im dana trebalo da zbrisu sa milionima
  8) 8)
mada se ne slazem sa ovim da bi nosili mil-jer su mill vec na sigurnom na nekom off shore racunu na kajmanima ili tako nesto,i mislim da je potrebna samo dobra logistika da se namesti da su slucajno otisli u bilateralnu posetu nekoj zemlji kad gle cuda-sranje  ;D ;D ;D

Van mreže vlada sin

« Odgovor #41 poslato: Oktobar 23, 2011, 06:04:42 posle podne »
Sto bi rekao Shojic na Kajmakcalanskim ostrvima:-). Ne brinem ja za njih nego sto smo mi u kanalu, ali to je vec neka druga tuzna prica.

Van mreže Modulator

• Bantamweight Member
« Odgovor #42 poslato: Oktobar 25, 2011, 10:02:59 posle podne »
Месо млевено мангулице печено. За снагу је важно да не обедује зелено.

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #43 poslato: Oktobar 26, 2011, 10:40:42 pre podne »
Evo mali dodatak temi...Mozda se nekom ne svidi,ali boli me bas patka ;D

http://www.pecat.co.rs/2010/10/govor-slobodana-milosevica-2-oktobra-2000/

Van mreže vlada sin

« Odgovor #44 poslato: Oktobar 26, 2011, 11:37:30 pre podne »
Nema sta kome da se svidi ili ne, cinjenice su takve da za ovo ne postoji demanti, otvoris novine i sve ti je jasno.  Svaka cast  za izvlacenje ovoga iz pepela , ja sam licno zaboravio.