Odmah nakon pobjede na UFC-u 136, Chael Sonnen nije se osvrnuo na borbu niti na svog protivnika. Jedina meta, po tko zna koji put, bio je Anderson Silva, kojemu je Amerikanac poručio, "Andersone, apsolutno nemaš pojma. Održimo najveći revanš u povijesti ove organizacije, u vikendu Super Bowla. Ako te pobijedim, napuštaš kategoriju - ako me dobiješ, napuštam UFC zauvijek."
Sonnen se prije nekoliko sati putem Twittera nadovezao na prijašnji prijedlog.
"Andersone, imaš 24 sata da prihvatiš moju ponudu. Predlažem ti da to i učiniš jer sljedeća neće biti tako lijepa."
Jedan od najosobnijih Amerikančevih istupa bilo je spominjanje Silvine žene (prije UFC-a 136). Na izjavu, "Razvalit ću vrata njegove kuće, potapšat ću mu ženu po stražnjici i reći joj da mi pripremi srednje pečeni odrezak, baš kakvog ga volim", Sonnen se osvrnuo u jučerašnjoj Twitter poruci.
"Imao sam vremena da se ohladim i razmislim o ranije rečenom. Sve bih to sažeo u dvije riječi... SREDNJE PEČEN!"
Što će se dogoditi kada odbrojavanje dođe na nulu, trebali bi saznati uskoro.
Prisjetite se intervjua s Maurom, gdje se dvojac raspravljao i o slobodnoj borbi u Japanu (21:22). Poruka Silvi nalazi se u posljednjoj minuti videa.
www.profightstore.com