Novembar 17, 2024, 10:44:34 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: PERSONALNI TRENERI IZ EXTREME GYM-a!  (Pročitano 17809 puta)

Van mreže PitBull

• Heavyweight Member
  • ....1992....
Re: PERSONALNI TRENERI IZ EXTREME GYM-a!
« Odgovor #15 poslato: Septembar 02, 2006, 12:03:27 posle podne »
voja je neverovatan!!! He, moj imenjak, odnosno ja njegov.... :D :lol:
a tattoo je neverovatan!!! ide uz njega...
Liberte toujours

Van mreže Vladar

• Admin
  • Super-heavyweight Member
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #16 poslato: Septembar 02, 2006, 12:10:12 posle podne »
Ovaj drugi gospodin je sjajan, to je vec neko koga je realno platiti i angazovati, jer ocito izgleda dobro i zna da postigne sjajnu formu!
Komicni su mi instruktori koji su ista manje od ovoga, a po CG ih ima izreda... Molim lijepo ako nekoga treba da platim taj mora da izgleda mnogo bolje od mene, sretao sam dosta tih kraljeva po teretanama koji kad me vide hoce da se naprave pametni i da mi udijele "besplatan savijet" a imaju "atletsku gradju" od 180 i 75kg...

U svakom slucaju pohvale za X3m, prvi naredni put kad budem isao u BG prvo sto cu posjetitii i odraditi trening je vas klub!
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže LUC1FER

• Light Heavyweight Member
  • One 'n' Only - X3M Gym
    • http://www.benchmark.co.yu, www.x3mgym.com
« Odgovor #17 poslato: Septembar 02, 2006, 01:02:58 posle podne »
A zar ti nije nekad palo na pamet da neko moze da bude instruktor koji je ranije trenirao, prestao a poseduje ogromno znanje npr...samo pitam...jer sam upoznao par takvih...uglavnom nije tako ali ima izuzetaka

Van mreže SteX

• Lightweight Member
    • SZR "GAGA"
« Odgovor #18 poslato: Septembar 02, 2006, 02:24:47 posle podne »
kod mene u teretani riba koja vodi aerobic je deblja i ruznija od svih riba koje vezbaju...kaatastrofa..

Feel the fear... and do it anyway - Bruce Lee

Van mreže Vladar

• Admin
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #19 poslato: Septembar 02, 2006, 02:51:42 posle podne »
Citat: LUC1FER
A zar ti nije nekad palo na pamet da neko moze da bude instruktor koji je ranije trenirao, prestao a poseduje ogromno znanje npr...samo pitam...jer sam upoznao par takvih...uglavnom nije tako ali ima izuzetaka

Pa vecina njih je nekada izgledala "fenomenalno", ali trenutno nisu nesto u formi... da, da kako da ne...
Ako mogu bivsi bodi bilderi, koji su presli u trenerske vode da sa 50 godina izgledaju dobro to mi nesto znaci, napr: Charless Glass ili recimo jedan Sarcev, to je prava stvar, a ti likovi koji imaju "teoretsko" znanje, odnosno nisu u stanju da odrzavaju pristojan i dobar izgled svakako mi nece biti od pomoci, niti me motivisati da budem bolji nego sto jesam...

Po fitness klubovima redovno se pojavljuju neki propali sportisti kojima su klubovi zavrsili DIF pa sada prosipaju pamet drugima... Da ne bih bio pogresno shvacen neko moze da zavrsi Dif i da svoje znanje iz fitnessa i bodi-bildinga stekne i dopuni na drugaciji nacin i to sve super, ali ovi sto o sportu znaju toliko da demonstriraju rukometni trokorak, a literatura koju koriste, a vezana je za sport, su kvote iz kladionice me definitivno ne interesuju...

I da ti odgovorim decidno: Ne, taj koji ima "ogromno znanje", a izgleda lose me ne moze natjerati da od njega trazim savjet ili bilo sto drugo...

:wink:
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #20 poslato: Septembar 02, 2006, 04:35:03 posle podne »
Citat: Vladar

Pa vecina njih je nekada izgledala "fenomenalno", ali trenutno nisu nesto u formi... da, da kako da ne...
Ako mogu bivsi bodi bilderi, koji su presli u trenerske vode da sa 50 godina izgledaju dobro to mi nesto znaci, napr: Charless Glass ili recimo jedan Sarcev, to je prava stvar, a ti likovi koji imaju "teoretsko" znanje, odnosno nisu u stanju da odrzavaju pristojan i dobar izgled svakako mi nece biti od pomoci, niti me motivisati da budem bolji nego sto jesam...

Po fitness klubovima redovno se pojavljuju neki propali sportisti kojima su klubovi zavrsili DIF pa sada prosipaju pamet drugima... Da ne bih bio pogresno shvacen neko moze da zavrsi Dif i da svoje znanje iz fitnessa i bodi-bildinga stekne i dopuni na drugaciji nacin i to sve super, ali ovi sto o sportu znaju toliko da demonstriraju rukometni trokorak, a literatura koju koriste, a vezana je za sport, su kvote iz kladionice me definitivno ne interesuju...

I da ti odgovorim decidno: Ne, taj koji ima "ogromno znanje", a izgleda lose me ne moze natjerati da od njega trazim savjet ili bilo sto drugo...

...BRAVO..SJAJNO RECENO

Van mreže Corey

• Heavyweight Member
« Odgovor #21 poslato: Septembar 02, 2006, 04:50:25 posle podne »

i ja teram istu filozofiju iako je možda pogrešno, ali kada me zaustavi lik u mojoj teretani koji radi masu godinu dana i vuče pivski stomak za koga ne bi rekli da je digao guzicu iz stolice i krene da ti sere kako radiš sa "smešnim težinama" i da treba da radiš "prave serije" a da ga pritom ništa nisi pitao dođe ti da ga oteraš u.... :lol:

Van mreže Sasa Dimitrijevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #22 poslato: Septembar 02, 2006, 09:48:57 posle podne »
Dobro Corey, to je sad malo druga tema. Takvih "likova" koji svima sole pamet ima u svakom gradu i u svakoj teretani. Ali ovi momci sa pocetka price, a pogotovu Voja, su olicenje jednog pravog profesionalizma, u pravom smislu reci. Kao sto rece Vladar, ako si profesionalac, onda se shodno tome ponasaj i izgledaj kao profesionalac.

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #23 poslato: Septembar 02, 2006, 09:53:12 posle podne »
O vojinom izgledu je suvisno pricati!
Slike stvarno ostavljaju bez teksta!
Jako interesantno je to, da kad je voja u duksu i trenerci, nikada ne bi ste rekli da je on i priblizno ovakav!

Lik je totalno normalan! Kad ga vidim u trenerci, mozda bih rekao da je nekada trenirao fudbal... i to je to..

Kad pogledam sebe i njega u duksu, ispada da sam ja krupniji od njega..

FENOMENALNO! Sta drugo reci...

Ako bi nekad imao novca da platim instruktora, definitivno bi to bio on.

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #24 poslato: Septembar 02, 2006, 10:16:07 posle podne »
Citat: Kekka

Ajd skini se i stani pored njega. :D

Salim se naravno. To je ono sto ja zovem - spremnost.
U laksim kategorijama - laka, srednja... na takmicenjima u vecini slucajeva pobedjuje onaj takmicar, koji kada je obucen, lici na nekog fudbalera, ali kada se skine.......

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #25 poslato: Septembar 02, 2006, 10:29:31 posle podne »
Citat: sasadim
Citat: Kekka

Ajd skini se i stani pored njega. :D

Ajd skini se ti i stani pored njega !  :lol:

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #26 poslato: Septembar 02, 2006, 10:50:26 posle podne »
Pa ja nisam profesionalac. :D

Van mreže LUC1FER

• One 'n' Only - X3M Gym
    • http://www.benchmark.co.yu, www.x3mgym.com
« Odgovor #27 poslato: Septembar 03, 2006, 12:04:57 pre podne »

Svaka cast za odgovor. Slazem se sa tobom u potpunosti ali opet kazem ima izuzetaka. U Spaniji sam upoznao kondicionog trenera koji izgleda kao krpa sa stomakom a vazi za jednog od najboljih kondicionih i trenera snage u drzavi ali opet jako je retko...

Van mreže KasperskY

« Odgovor #28 poslato: Septembar 03, 2006, 11:04:22 pre podne »
Slazem se u potpunosti sa vama!
Zoki je extra momak i super trener...radi sa mojom super prijateljicom i ona vec ima stvarno vidljive rezultate!
Kao sto je EXTREME i napisao Voja je jako dugo u poslu,a i u samom EXTREME GYM-u, pa znanje koje je ima i iskustvo koje je stekao radeci tamo su velika prednost!
Obojica su super momci! :wink:

Van mreže Voja

• Član
  • *
    • http://www.licnitrener.org
« Odgovor #29 poslato: Septembar 03, 2006, 09:41:10 posle podne »
Hvala svima na pozitivnim komentarima. Svako ko dodje u Extreme gym na dobrom je putu, da uz dobre trenere i najbolje sprave, ostvari zeljene rezultate. Pozdrav svima i trudicu se da od sada malo cesce dolazim na ovaj forum.
Voja