A zar ti nije nekad palo na pamet da neko moze da bude instruktor koji je ranije trenirao, prestao a poseduje ogromno znanje npr...samo pitam...jer sam upoznao par takvih...uglavnom nije tako ali ima izuzetaka
Pa vecina njih je nekada izgledala "fenomenalno", ali trenutno nisu nesto u formi... da, da kako da ne...
Ako mogu bivsi bodi bilderi, koji su presli u trenerske vode da sa 50 godina izgledaju dobro to mi nesto znaci, napr: Charless Glass ili recimo jedan Sarcev, to je prava stvar, a ti likovi koji imaju "teoretsko" znanje, odnosno nisu u stanju da odrzavaju pristojan i dobar izgled svakako mi nece biti od pomoci, niti me motivisati da budem bolji nego sto jesam...
Po fitness klubovima redovno se pojavljuju neki propali sportisti kojima su klubovi zavrsili DIF pa sada prosipaju pamet drugima... Da ne bih bio pogresno shvacen neko moze da zavrsi Dif i da svoje znanje iz fitnessa i bodi-bildinga stekne i dopuni na drugaciji nacin i to sve super, ali ovi sto o sportu znaju toliko da demonstriraju rukometni trokorak, a literatura koju koriste, a vezana je za sport, su kvote iz kladionice me definitivno ne interesuju...
I da ti odgovorim decidno: Ne, taj koji ima "ogromno znanje", a izgleda lose me ne moze natjerati da od njega trazim savjet ili bilo sto drugo...
:wink: