Sterox tabsi su vrlo dobri. Turinabol koliko imam informacije od nekoliko takmicara koji su ga koristili u proteklom periodu je jako dobar. Provjereno znam sa je Sterox dianabol izvanredan d-bol jer ga je ogroman broj ljudi oko mene koristio, isto vazi za stan i anavar od iste firme.
S druge strane imao sam priliku ranije da koristim i da spremam neke momke koji su uzimali roidse od Asiije. Licno, i iz prikupljenih iskustava, misljenja sam da je to najbolji brend na koji sam naisao. Nazalost vrlo ga malo ima u okruzenju.
Tako da je odgovor na tvoje pitanje vjerujem jasan - neces pogrijesiti u izboru, pod uslovom da si uopste spreman za cijelu pricu. Oba Tura su odlicna.
Takodje osvrnucu se na gorespomenuti blend, posto sam dobio veliki broj PM-ova, pa da ne odgovaram svima pojedinacno.
Prvo sto treba svi da razlucite je da li ste spremni za egzotiku te vrste, da li ona odgovara vasim ciljevima i trenutnoj formi, konkretno masteron je dobar roid koji je svrsishodan u zadnjim nedjeljama pred takmicenje, ili pak vec prije tog nekog datuma kada zelite postici top formu, i kao i injektivni i oralni stan najbolje rezultate daju ljudima sa niskim procentom tjelesnih masti.
Takodje, razmislite o cijeni trgovine zasebno pojedinih komponenti i cijeni kostanju jednog ovakvog mixovanog proizvoda.
Pozzzz