Novembar 15, 2024, 05:21:27 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Da li vam se svidja novi forum?  (Pročitano 1209 puta)

Van mreže Dominikanac

• Heavyweight Member
  • No pain, no gain!!
Da li vam se svidja novi forum?
« poslato: Oktobar 17, 2011, 05:13:28 posle podne »
Al je ruzan ovaj novi forum???  :):):)
Sunce koje przi ko da kaze da izdrzim, vetar muzika za usi, ritam kisa koja pljusti

Van mreže nemanja1234

• Flyweight Member
  • **
Odg: Da li vam se svidja novi forum?
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 17, 2011, 05:21:25 posle podne »
Ova anketa je krajnje nejasna:
"Da li vam se svidja vise stari ili novi izgled foruma?"
Ako kazem DA, da li to znaci "Da, vise mi se svidja stari forum..." ili znaci "Da, svidja mi se novi izgled..."
Bolje da je u opcijama umeso DA i NE stoji STARI (vise mi se svidja stari) i NOVI (vise mi se svidja novi), ako je vec pitanje takvo.

Ili da pitanje bude "Da li vam se vise svidja stari izgled foruma" ili "Da li vam se vise svidja novi izgled foruma", pa da odgovori DA i NE imaju nekog smisla...
« Poslednja izmena: Oktobar 17, 2011, 05:23:01 posle podne nemanja1234 »

Van mreže Vladar

• Admin
  • Super-heavyweight Member
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 17, 2011, 05:33:26 posle podne »
Vec je Extremni u temi na vrhu ovog podforuma objasnio da ovo nije konacni izgled foruma, vec samo privremeni koji nema veze sa onim koji ce biti kad se sve oko upgredea foruma zavrsi. Tako da si Domenikanac poranio sa anketom...

Uradjen je upgrade foruma i prenos na novi, brzi server. Ono u cemu bi trebalo da se vidi razlika jeste u generalnoj brzini i stabilnosti foruma. Dodata su 2 nivoa kesiranja, tako da bi trebalo bas znacajno brze da bude nego inace.
Ono sto je drugacije, pored skina (koji je privremeni), jeste kako se seruju video clipovi. Umesto do sada one ikonice, koja u stvari insertuje BB code, sada se samo pastuje link ka youtube-u ili vimeo-u ili cemu god.

Ako imate pitanja ili eventualno uocite neki problem napisite ovde!

X3M forum team!

Kao sto sam gore napisao...naravno!!! Sve boje ce ostati kao sto su i bile...bice samo jos bolji i lepsi nego ranije ;) Samo malo strpljenja...za to ce nam trebati koji dan...da sve pripremimo kako treba 8)
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže oktagon

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 17, 2011, 05:33:58 posle podne »
bice to ok

Van mreže jocifer

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 17, 2011, 06:30:24 posle podne »
Samo nek je forum ziv i zdrav..