Roy Nelson o sudaru s Filipovićem: Moja će ruka biti podignuta na kraju borbeBliži se UFC 137, priredba koja je od velike važnosti za dva MMA veterana. Mirko Filipović i Roy Nelson možda se nalaze u sjeni Georgesa St-Pierrea i Carlosa Condita no jedno je sigurno - mnogi se ljubitelji slobodne borbe naježe kada pjesma "The Wild Boys" najavi Cro Copov ulazak u kavez. Može li hrvatski borac ostvariti toliko željeni trijumf i na najljepši način okončati bogatu karijeru, vidjet ćemo krajem ovog mjeseca.
Ako se pita pobjednika desete sezone reality emisije "The Ultimate Fighter", Filipovića čeka teška večer. "Big Country" je zabilježio, kao i Mirko, dva poraza u posljednja dva nastupa, što gotovo gantira da ćemo vidjeti stopostotnu performansu s obje strane.
"Nikada ne gledam posljednje uspjehe ili neuspjehe svog protivnika - važno mi je što je taj borac napravio u cijeloj svojoj karijeri jer, tko zna, možda se baš pojavi njegova najopasnija verzija," izjavio je Nelson, dodavši kako se s Cro Copom ne boji odraditi borbu u stand-upu.
"Borio sam se na nogama s najboljim teškašima na svijetu no možda se vratim svojim korijenima. Pogledajte moje prve borbe, sve sam dobio prisiljavanjem na predaju.
Jedino što znam je da će na kraju meča moja ruka biti podignuta, ne mogu vam reći hoću li dobiti nokautom, prisiljavanjem na predaju ili odlukom sudaca. Mogu jedino dati sve od sebe i nadati se trijumfu.
www.profightstore.com/