pre svega izvor informacija jebe kevu ... Djindjic je po meni imao drugaciju ideju demokratske drzave , a ne ko ovi salabajzeri koji su dosli posle njega ... jedno je sigurno usta ne morate da sumnjate SVI KRADU DRZAVU KAD DODJU NA VLAST ALI SVI , sad ono sto razdvaja dobre politicare od losih je sta urade dok su na vlasti dok vode drzavu , za drzavu.... mislim da ne bi bilo ovako lose da je Djindjic ostao ziv...
Druze moj u svetu vise ne postoji nezavisno novinarstvo,kao i listovi dnevni ,nedeljni ,you name it ( nemoj da se zavaravas time ) to je prva stvar .
A drugo jedan od primera , da li znas da je DJindjic omogucio Us steelu da kupi Sartid u Smederevu za 23.000.000 USD , a realna vrednost je mnogostruko veca od te . Zasto na stetu svoje drzave i svog naroda ?
To sto su mediji od njega napravili i sto je nas narod na zalost lakomislen i veruje upravo medijima ,necijoj harizmi , to je nasa greska .
Zasto niko ovo nije objavio ,javno na tv-u , sto Olja nije stavila u utisak itd.. Pa neka se dokazuje suprotno ... Jer sigurno je da tu ima stvari o kojima moze da se diskutuje i da se vidi ko je ko . Pa kako su odmah znali daposle ubistva krenu na zemunski klan i objave face onih likova . Odakle Cedi pare za kenjannje ovoliko gluposti po medijima , za rad stranke itd . Sto niko ne objavi spiskove od koga prima pare za stranku .... A nama pune glavu kako je on bio fini .
Sta je sa trecim metkom itd ...... Ma ima koliko hoces .....