Ja bih uvek pocinjao trening za grudi ravnim razvlacenjem zato sto mislim da se tu najvise akiviraju misicna vlakna, posebno ona dubinska. Ovo sto spominje Markoni je odlicna stvar, promena ritma, dole polako malo sacekas i onda pokret na gore ubrzas, naravno taj pokret trudis se da izvedes grudima ne rukama, one samo drze teg, posle bih uradio kosi potisak zato sto je veci radius pokreta, benc kad radis stignes do grudi, i nema dalje, bucice ti omogucavaju da ides dublje, isto probaj Markonijev sistem, ako bas ne mozes bez benca radi ga na kraju i nemoj da juris maksimum, a neces ni biti u stanju ako prethodne vezbe odradis kako treba i to je to. Kombinuj stalno razvlacenja i potiske kao i kontrakosi, kosi i ravnu klupu i bices kao Svarci:) Bar ja tako treniram sad nigde ne pise da moram da budem u pravu, a da radim propadanje gde izbegavam da idem do kraja gore da bi koliko toliko triceps izbegao i da aktiviram samo grudi, i sklekove mozes raditi samo ti trrebaju one hvataljke da te odignu malo od zemlje da mozes sto vise da upadnes u donjem pokretu!!!! Ala sam se raskenjao svaka mi cast:))