!Vidi se na bini da amateri žive za to..
djole buraz
zive DOK NE SHVATE ili dok ih ne pokradu (sto se redovno desava)
ovo je sport gde DOBRI ili NAJBOLJI nikada ili retko POBEDE jer uvek sudijski lobi ima svoju ulogu
ovo govorim sa licnog stanovista jer sam se 10 godina borio sa VETRENJACAMA koje nemozes da okrenes i tako stalno i uvek.
u prilog tome govori npr i samo bakiceva kategorija na ovom takmicnjeu a da ne idemo dalje....
ja znam bar 20 takmicara VRHUNSKIH koji su odustali od takmicenja iz navedenog razloga a za PRO jednostavno nije bilo para.
svako ko se takmici na amateur nivou zna koliko para je potrebno za formu koju su npr pokazali ovi momci a da bi stali uz rame sa PRO potrebno je jos 40-50% VISE novca i postavlja se pitanje ZASTO??
u ni jednoj drzavi sveta ovaj sport nije priznat iz razloga STO SE NA NAMA VIDI i opravdanje je da se u ovom sportu koriste nedozvoljena sredstva (a u drugima NEE
) I glavni razlog je sto OVAJ SPORT NIJE OLIMPIJSKI SPORT I NIKADA NECE BITI i tu se svaka prica zavrsava.
jednostavno ENTUZIJAZAM je nesto STA IMA GRANICE-dali moralne,financisjke,psiholoske ili neke druge...WHO THE FUCK CARE...ali postoje i sigurno pre ili kasnije SVAKI AMATER dodje do tih granica kada kaze DOSTA i nastavi da radi ono sta voli ZA SEBE ...
evo..neka neko vodi statisiku i neka pogleda u narednih samo 1 godiinu ko ce od ovih momaka ponovo i negde (bilo gde) da izadje..tj koji procenat jer naravno nece svi da odustanu sto je i logicno...
cudan sport koji te tera i tera..ali...