Pozdrav ljudi, imam jedan mali problem ali nazalost veliki za moju psihu.
Prije 2, odnosno 3 sedmice sam uzeo sebi Tiger Blood Turanabol. Odmah mi je na pocetku bila sumnjiva blijeda boja tableta ali imao sam povjerenje u covjeka od kojeg uzimam, nebitno. Znam da je skoro nemoguce dobiti pouzdan t-bol na nasim prostorima ali jebi ga, uglavnom, planirao sam odraditi blitz cycle 4 sedmice po 60mg, ostvariit neki minimalan gain, osjetiti pumpu i tako, razlozi su manje bitni, doza je bila 60mg, osjetio sam vec prvih dana povecani pritisak i veliki priliv snage i posumnjao da sam dobio oslabljeni dbol sto je cesta pojava ali eto nesto mi bilo zao da prestanem i nastavim da bi ove sedmice doveo do totalnog sranja.. Znaci od nedelje do pon ujutro sam preko noci totalno zavodenio, absi skoro da su nestali, oteceni zglobovi, noge opcenito "ko balvani" .. Gornji dio je ostao suh, vlakna po ramenima i grudima, vaskularnost i sve to. Inace sam i prije imao problema sa donjim stomakom i tijelo mi tu inace zadrzava vodu. Prestao sam sa uzimanjem i pokusavam vec 3 dana svim mogucim prirodnim diureticima da ispisam ovu nakupljenu vodu ali stanje se ne mijenja.. Povecan unos kafe, zelenog caja, kardio, caj od persuna, 3g c vitamina dnevno.. Stomak je znaci nenormalno zamucen i to me ubija psihicki, depra me pere totalno. Kako da se rijesim toga ?
Ishrana mi je dakle clean, 300 - 350gr P, 100gr UH (svi su clean da se razumijemo), i to vec furam neka 3 mj od kojih sam imao 1 junk samo.. Do ishrane nije, znaci desilo mi se preko noci samo, kako da pocistim situaciju, sta da uradim ? Prirodnim nacinom ocito ne ide, mislim, vec 3 dana ne vidim nikakav pomak, kilaza stoji, drzao sam se 3 mj na 84kg sad imam 88kg a zamastiti se nisam mogao nikako u ove 3 sedmice jer ishranu nisam mijenjao. Znam da zvuci ludo ali razmisljam da uzmem neki diuretic par dana da s njim probam pocistiti situaciju ?
Evo slika od prije 10ak dana (
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/301301_263609913657759_100000262586538_996413_1001447_n.jpg )da imate uvid kako je to izgledalo prije a ako treba slikacu se veceras pa da vidite kako sad izgleda.. Help :/
btw. nisam znao gdje da stavim topic pa sam u ishranu lupio, ako treba premjestiti premjestajte..